Efi Hydro 5. Gratis provpaket! Rakhyvel gratis.

Efi Hydro 5. Gratis provpaket

Raksystemet som har allt du förväntar dig och lite till!

Du är man – du har skäggväxt i ansiktet – du är snygg och stark – och du har förmodligen provat olika rakhyvlar i dina dar. Men aldrig en som varit helt perfekt – tills nu: Hydro 5 är så avancerad att den förändrar hela rakupplevelsen – och vårdar huden samtidigt. Win-win!

Skin Guard – 5 blad med hudskydd – NYHET!

De 5 bladen är utrustade med «Skin Guards» som hjälper till att sträcka ut huden under rakningen.

Detta är ett genombrott som dramatiskt minskar problemet som de flesta förknippar med våtrakning: röd och irriterad hud.

Passa på nu och beställ ett GRATIS Provpaket!

Avancerad återfuktande gel depot – NYHET!

Överst på bladenheten finns en reservoar med hudvårdande ingredienser som aktiveras vid kontakt med vatten – tillsatt ren Aloe Vera och vitamin E. Detta är inte en vanlig smörjremsa som finns i andra raksystem, utan små hål fyllda med hudvårdande ingredienser. Vid rakning bildas ett näringsrikt gel som smörjer och vårdar huden samtidigt – och det fungerar fantastiskt bra!

Flip trimmer – NYHET!

Med hjälp av tummen frigör du enkelt den hudvårdande enheten så att alla fem bladen kommer i närkontakt med huden. Det förenklar precisionstrimning t.ex. vid polisonger och området under näsan.

Wilkinson Sword – avancerade raksystem

EFI har marknadsfört raksystem från Wilkinson Sword sedan 1992. Vi är imponerade av de många innovativa system som har lanserats under åren. Med Hydro 5 tar Wilkinson Sword rakningen till en ny dimension eftersom hudvård integreras på ett nytt och revolutionerande sätt. Resultatet är fantastiskt: Du har aldrig tidigare upplevt ett mer avancerat raksystem. Vi rekommenderar att du beställer ditt Gratis provpaket redan idag.

 

Du är inte förpliktigad till ytterligare köp av Efi Hydro men blir abonnent. Om du inte är nöjd kan du direkt säga upp ditt abonnemang inom 2 veckor per mail eller telefon!

2 reaktion på “Efi Hydro 5. Gratis provpaket! Rakhyvel gratis.”

 1. Jag önskar liksom vid era tidigare rakblad ej automatisk leverans av Hydro 5 rakblad utan beställer själv när behov uppstår.Jag önskar kvittens av denna avbeställning
  Med vänlig hälsning
  A-O.Dunvret
  Kundnr 13259469

 2. Hej Alf Dunvret!

  Du får vända dig direkt till Efi. Vi som jobbar här på Fringis hittar bara de bästa erbjudanden som finns på internet och skriver om dem!

  Du hittar kontaktuppgifter till Efi här:
  http://www.efi.se/sv/kontakta-oss

  De hjälper dig. Lycka till!

  Mvh
  Redaktionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *