Ekologisk matkasse

Prova en ekologisk matkasse från Ecoviva så får du just nu ekologiska kryddor på köpet!

Just nu finns Ecoviva i Stockholm, Södertälje, Uppsala och Göteborg. Leverans i Stockholm och Uppsala sker på söndagar och i Göteborg på måndagskvällar.

Ecovivas matkassar är just nu:

Ekologisk matkasse – Ecoviva Classic!

Ecoviva Classic matkasse innehåller råvaror och recept med 4 portioner för 4 dagar. Matkassen innehåller ekologiska, säsongsbetonade och närproducerade kvalitetsråvaror med i snitt cirka 90% miljömärkt/ekologiskt.

Maten är varierad och näringsdeklarerade med 2 kött/fågel eller vilträtter, 1 fisk/skaldjursrätt och 1 vegetarisk rätt varje vecka. Ecovivas middagstjänst har i flera sammanhang blivit ”bäst i test” av olika matkassar och nominerad för olika utmärkelser för sin goda, hälsosamma och ekologiska mat.

Leverans sker till din dörr på utsatt leveranstid söndagar i Stockholm, Södertälje och Uppsala, respektive måndagkvällar i Göteborg.

Vegetarisk matkasse – Ecoviva Vego!

Vegetarisk matkasse – Ecoviva är glada över att kunna erbjuda en ekologisk vegetarisk matkasse i Stockholm, Södertälje, Uppsala och Göteborg! Ecoviva Vego har redan blivit mycket uppskattad bland de som vill äta god och nyttig vegetarisk mat hemma.

”Sedan Ecoviva vann Min Planets stora matkassetest 2011, har de blivit ännu bättre. Andelen ekologiskt är nu hela 90% i snitt och klimatpåverkan från leveranserna kompenseras med utsläppsminskande projekt i Mexiko. Men viktigast: Nu finns en vegokasse. Ecoviva håller ställningarna som bäst i test.”
– Mattias Goldmann, testledare Min Planet

Ecoviva Vego innehåller råvaror och härliga recept med 4 portioner för 4 dagar. Den vegetariska matkassen innehåller ekologiska, säsongsbetonade och närproducerade kvalitetsråvaror. Målsättningen är att 75% av råvarorna ska vara miljömärkta/ekologiska. De vegetariska recepten är varierade med en blandning av lakto/ovo-kost (med måttliga mängder mejeriprodukter, ägg och ost med löpe) och veganmåltider. Ecovivas middagstjänst har i flera sammanhang blivit bäst i test av olika matkassar och nominerad för olika utmärkelser för sin goda, hälsosamma och ekologiska mat.

Leverans sker till din dörr på utsatt leveranstid söndagar i Stockholm, Södertälje och Uppsala, respektive måndagkvällar i Göteborg.

Ecoviva Fruktlåda

frukt[1]

Som tillägg till våra matkassar, Ecoviva Vego och Ecoviva Classic, kan du beställa 5 kg av säsongens ekologiska prima frukt som tillbehör. 100% eko!

Pris: 179kr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *