Etikettarkiv: aktuellt

I FORM + Kari Traa bodywear

Prova 3 nummer av i Form för endast 99.50 kr och få topp och tights från Kari Traa bodywear som en uppskattning för att du tar dig tid att prova tidningen iForm!

OM TIDNINGEN I FORM

I FORM – din garanti för ett sundare och roligare liv.

I FORM – Skandinaviens största hälsomagasin – visar vägen till hur du redan i dag kan få en sundare, gladare och mer aktiv vardag och når dina personliga mål.

Vi skriver om alla viktiga ämnen inom motion, sund och fettfattig mat, medicin, sex, psykologi, samliv, naturlig hudvård och aktiv fritid. Vi har ett nät av kvalificerade experter som skriver, värderar och vägleder så att du får seriös information och senaste nytt genom din tidning. Du får redskap, tips och lär dig tekniker som är så inspirerande och lätta att följa att de snabbt blir en naturlig del av den livsstil som du vill ha. I varje nummer hittar du seriösa och användbara artiklar om det viktigaste för din sundhet och energi; sund kost, träning och psykiskt välbefinnande.

2014 presenteras ett helt nytt I FORM – sprängfyllt med nyheter! Se några av dem här under och bläddra i magasinet till höger.

Ekologisk matkasse

Prova en ekologisk matkasse från Ecoviva så får du just nu ekologiska kryddor på köpet!

Just nu finns Ecoviva i Stockholm, Södertälje, Uppsala och Göteborg. Leverans i Stockholm och Uppsala sker på söndagar och i Göteborg på måndagskvällar.

Ecovivas matkassar är just nu:

Ekologisk matkasse – Ecoviva Classic!

Ecoviva Classic matkasse innehåller råvaror och recept med 4 portioner för 4 dagar. Matkassen innehåller ekologiska, säsongsbetonade och närproducerade kvalitetsråvaror med i snitt cirka 90% miljömärkt/ekologiskt.

Maten är varierad och näringsdeklarerade med 2 kött/fågel eller vilträtter, 1 fisk/skaldjursrätt och 1 vegetarisk rätt varje vecka. Ecovivas middagstjänst har i flera sammanhang blivit ”bäst i test” av olika matkassar och nominerad för olika utmärkelser för sin goda, hälsosamma och ekologiska mat.

Leverans sker till din dörr på utsatt leveranstid söndagar i Stockholm, Södertälje och Uppsala, respektive måndagkvällar i Göteborg.

Vegetarisk matkasse – Ecoviva Vego!

Vegetarisk matkasse – Ecoviva är glada över att kunna erbjuda en ekologisk vegetarisk matkasse i Stockholm, Södertälje, Uppsala och Göteborg! Ecoviva Vego har redan blivit mycket uppskattad bland de som vill äta god och nyttig vegetarisk mat hemma.

”Sedan Ecoviva vann Min Planets stora matkassetest 2011, har de blivit ännu bättre. Andelen ekologiskt är nu hela 90% i snitt och klimatpåverkan från leveranserna kompenseras med utsläppsminskande projekt i Mexiko. Men viktigast: Nu finns en vegokasse. Ecoviva håller ställningarna som bäst i test.”
– Mattias Goldmann, testledare Min Planet

Ecoviva Vego innehåller råvaror och härliga recept med 4 portioner för 4 dagar. Den vegetariska matkassen innehåller ekologiska, säsongsbetonade och närproducerade kvalitetsråvaror. Målsättningen är att 75% av råvarorna ska vara miljömärkta/ekologiska. De vegetariska recepten är varierade med en blandning av lakto/ovo-kost (med måttliga mängder mejeriprodukter, ägg och ost med löpe) och veganmåltider. Ecovivas middagstjänst har i flera sammanhang blivit bäst i test av olika matkassar och nominerad för olika utmärkelser för sin goda, hälsosamma och ekologiska mat.

Leverans sker till din dörr på utsatt leveranstid söndagar i Stockholm, Södertälje och Uppsala, respektive måndagkvällar i Göteborg.

Ecoviva Fruktlåda

frukt[1]

Som tillägg till våra matkassar, Ecoviva Vego och Ecoviva Classic, kan du beställa 5 kg av säsongens ekologiska prima frukt som tillbehör. 100% eko!

Pris: 179kr.

Ansök om bästa kortet och få snabbt svar online

Bästa kortet! – Collector easycard är ett kreditkort som är kopplat till MasterCard, ett av världens mest användbara kort. Med Collector easycard kan du handla på kredit enkelt, tryggt och säkert i butiker och på internet. Kortet ger dig upp till 30 000 kronors kredit . Det är lätt att ansöka om ett eget Collector easycard och det är enkelt att få.

När du handlar på kredit samlas alla dina inköp på en månadsfaktura som gör det enkelt att följa dina köp och uttag. Med Collector easycard får du med andra ord bättre koll på din ekonomi. Varje månad skickar vi en faktura på förra månadens gjorda inköp och uttag. Betalar du hela fakturabeloppet på en gång tillkommer ingen ränta. Med Collector easycard kan du få upp till 56 dagars räntefri kredit.

Grundkrav på sökande:
* Du är minst 20 år
* Du är bosatt i Sverige
* Du har inga betalningsanmärkningar

Easycard – Reseförsäkring och avbeställningsskydd ingår

Easycard – upp till 30 000 kronor i kredit