Etikettarkiv: billigast

Upp till 78% rabatt på Mekonomen

Fynda på Mekonomen med upp till 78% rabatt på deras marina produkter!

Mekonomen – Vi gör BilLivet enklare

”Privatperson, företagare, mamma, pappa eller mormor – vi vill ge alla ett enklare BilLiv. Det är också därför vi erbjuder både service av din bil och ett stort utbud av produkter, här på webben och i våra butiker runt om i landet. Det låter kanske enkelt, det där med att lova ett enklare BilLiv. Men när man tänker på saken är det mycket som ska stämma för att man ska vara helt vardagsnöjd och trygg med sin bil.

Ett enkelt BilLiv kan till exempel innebära att ens bil startar trots att termometern visar 19 minusgrader. Det kan också vara att den där stekheta sommardagen, efter att ha fyllt bilen med familj, picknick och gummibåt, veta att även hunden sitter tryggt fastspänd på turen och att motorn inte riskerar att koka i värmen. Du vet, allt sånt där som gör att man får koncentrera sig på det roliga!”

Hedbergs Guld & Silver

Hedbergs Guld – Sveriges största smyckebutik på nätet!

På Hedbergs Guld finns allt inom guld, silver och diamanter – lyx och kvalitet till ett lägre pris.

Hedbergs eget motto är ”lyx och kvalitet till låga priser”.

Hedbergs Guld & Silver

På Hedbergs Guld finns allt du behöver inom guld, silver och diamanter – fast till ett lägre pris!

I vårt breda sortiment finns också ett stort utbud av matsilver och presentartiklar. Välkommen att titta och handla i vår e-butik www.hedbergsguld.se

Kvalitet och trygghet är viktigt för oss på Hedbergs Guld. Företaget har handlat med guld- och silversmycken sedan 1947. För att garantera att du får äkta vara, är alla guldprodukter kontrollerade av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut och stämplade med den svenska Kattfoten. Samtliga guldsmycken är gjorda i 18 karats guld. Det är också med stolthet jag kan säga att våra diamanter är köpta från legal källa, som inte är inblandad i konflikter och är i överensstämmelse med The Kimberly Certification Scheme (KPCS).

Många av våra produkter har vår egen design, men vi samarbetar även med kända varumärken som Schalins ringar och MEMAGAB (Gense) matsilver. Och du vet väl att du har ett års garanti på alla produkter och en månads returrätt på alla produkter utom de som är specialbeställda.

Hedbergs Guld köper direkt från tillverkarna utan fördyrande mellanhänder, gör stora inköp för att få pressade priser och använder vår långa erfarenhet och breda kontaktnät för att hitta hög kvalitet till bästa pris. Allt för att du som kund ska känna att du får mer för pengarna när du köpt en vara hos Hedbergs Guld.

Alltså samma lyx och kvalitet till ett lägre pris!

Välkommen till Hedbergs Guld! Här får du mycket för pengarna!