Etikettarkiv: Conrad

Höstrea på Conrad med upp till 50% på massor av prissänkta produkter!

Höst-REA!!

Nu är det Höstrea på Conrad med upp till 50% på massor av prissänkta produkter! 

Om Conrad Elektronik Norden AB

I över 90 år har Conrad levererat teknik till hushåll och företag i Europa. Familjeföretaget grundades 1923 i Berlin och har sedan 1946 sitt huvudkontor i Hirschau i södra Tyskland.

Steg för steg, har det privatägda företaget utvecklats från att vara en liten specialiserad återförsäljare av elektroniska komponenter till att idag vara Europas största återförsäljare av elektronik och teknik. Men alltid med samma tanke – Vi ger dig förutsättningarna för ditt gränslösa tekniska skapande!

Bli inspirerad

Redan från start har vår verksamhet handlat om att ge människor möjligheter att skapa. Allt började när Max Conrad satt och lyssnade på radio i Berlin för över 90 år sedan och från sin lilla affär började förse sina kunder med allt de behövde för att själva kunna bygga och lyssna på en egen radio. Han ville ge människor möjlighet att uppleva något helt nytt!

Precis så fungerar det än idag! För oss på Conrad är det viktigt att ge dig som kund möjligheter med ett brett sortiment, det är du som ska styra vad du vill göra, vi ger dig bara möjligheterna.

Men att ha mycket att välja på är inte alltid tillräckligt. Om du vill hitta något speciellt eller skapa något själv behöver du hitta exakt rätt produkt – annars faller ditt projekt. Och därför är det viktigt för oss att också ha ett djupt sortiment. Det innebär att du kan hitta många olika produkter i varje kategori – även ovanliga produkter som kan vara svåra att hitta någon annanstans.

För visst skulle det vara enklare att bara ha några få skruvar i sortimentet. Men då skulle det inte vara Conrad. Därför krävs det ibland mer än man tror, som 65 168 olika komponenter eller 194 olika skruvdragare och borrmaskiner.

Oavsett om du är intresserad av designad hemelektronik, är en tekniknörd, en ”Gör-Det-Självare” eller ett företag, så kommer du hitta det du söker hos oss. Vårt mål är att ha det bredaste och det djupaste sortimentet inom vårt område med allt från minsta SMD-komponent, avancerad mätteknik, elverktyg, hemelektronik, belysning, biltillbehör och trädgårdsutrustning till RC-bilar och modelltåg. Idag har vi över 150 000 produkter i vårt sortiment fördelat på våra åtta produktkategorier Biltillbehör, Komponenter, Dator & Kontor, Energiförsörjning, Hobby & Musik, Hus & Trädgård, Hemelektronik och Verktyg.

Conrad har ny webbsite!

Nu har Conrad ny webbsite. Kolla in den.

Conrad är:
Mer än 60 000 produkter i lager, massor med idéer och tips
Biltillbehör – Underhållning och utrustning både inuti och utvändigt för bilen eller det tunga fordonet. Bilstereo DVD-spelare, mediaspelare, högtalare och förstärkare. GPS NAV och alla andra sorters tillbehör & Verktyg.

Komponenter – Kärnan av vår produktkategorier med mer än 46000 olika artiklar. Aktiva och passiva komponenter, inklusive elektromekaniska och optoelektroniska enheter, pneumatiska och hydrauliska ventiler, rör, delar kontakten samt sensorer, switchar, leder, kontaktdon och kablar.

Dator & Kontor – Allt du behöver för din arbetsplats, ditt kontor eller företag. Mer än 35000 olika artiklar från datorer, IT, skrivare och kontorsmaterial till möbler, klassificeringssystem, USB-tillbehör och adaptrar.

Energiförsörjning – Ett stort urval av batterier, nätaggregat, laddningsbara NiHM NiCD NiZn & Bly, generatorer och alternativa enheter för energi. Utrustning för elnätet testning, användning övervakning och allmän diagnostik inklusive vår speciella varumärken VOLTCRAFT™ och Conrad Energy™.

Hobby & Musik – Vänder sig till dig med specialintresse i någon form, inklusive modell kit, musik och vetenskap utbildning samt utomhus- och fritidsutrustning.

Hus & Trädgård – Produkter som krävs för all form av ”gör det själv” arbete runt huset, bland annat ett stort utbud av hushållsapparater, klimat och vattenflödet styrsystem samt det senaste inom hemautomation och hemsäkerhet.

Hemelektronik – Det senaste inom teknik och underhållning, inklusive alla ledande märken. Digitala kameror, ljudutrustning, mediaspelare, satellit-TV, spel, MP3, DVD och musik. Och mer.

Verktyg – Mer än 11000 artiklar för proffs och gör-det-själv entusiaster. Allt som krävs för att inrätta en proffesionell eller hobby verkstad.

Råd & Tips för Hus & Trädgård – Vi har mängder med tips och råd. Passa på och läs det senaste om Radiatortermostater