Etikettarkiv: Ekonomi

Få koll på din ekonomi helt gratis med Smartbudget

Smartbudget är ett mycket smart sätt att få koll på din ekonomi och se vad pengarna tar vägen! Smartbudget hämtar in dina transaktioner från dina olika konton – banker, Ica, Coop, Visa Mastercard, etc och du skapar enkelt en överblick över dina kostnader.

Tjänsten är gratis! Det är bara att registrera sig.

Förtur till lägenhet och bra sparränta hos Akelius!

Har du lite sparkapital så kan det vara idé att ha ett konto vid Akelius Spar. Du får förutom den höga räntan förtur till Akelius Fastigheters vakanta bostäder.

Spara tryggt på konto med hög ränta
Du sparar tryggt på konto med hög ränta. Du får också förtur till Akelius Fastigheters lediga lägenheter. När du sparar hos Akelius Spar sköter du själv ditt sparande på internet. Akelius Spars sparkonton är avgiftsfria och du kan ta ut pengarna när du vill. Akelius Spar har flera typer av sparkonton med hög ränta. Klicka på fliken konton för att läsa mer om Akelius Spars sparkonton. Akelius Spar är registrerat som ett inlåningsföretag hos Finansinspektionen.

Aktieinvest

Aktieinvest erbjuder unika aktiehandelstjänster för privatpersoner som vill spara framgångsrikt i aktier och känna sig trygga med sitt sparande. Vi har idag cirka 65 000 depåkunder och erbjuder sparande i både enskilda aktier, fonder och färdiga portföljer.

Det som särskiljer Aktieinvest från branschkollegor är främst möjligheten att spara i enstaka svenska och utländska aktier för mindre belopp. Aktieinvest erbjuder också kostnadsfri återinvestering av aktieutdelningar i det utdelande bolaget. Vi vill göra dig till en bättre långsiktig sparare!

Aktieinvest FK AB grundades 1965 och är ett dotterbolag till Aktiespararna. Vår tillhörighet till Sveriges Aktiesparares Riksförbund medför att vi måste leva upp till hög etisk standard och att vi erbjuder tjänster i enlighet med Aktiespararnas Gyllene regler.

Starta investeringssparkonto hos Aktieinvest!

Låna pengar utan säkerhet

Lös dina dyra lån- spara tusenlappar!

Privatlån från 3,93%

  • Låna upp till 350.000 kr utan säkerhet
  • Lös dyra lån och krediter – spara tuselappar på sänkt månadskostnad
  • Använd pengarna till vad du vill
  • Teckna tryggt låneskydd