Etikettarkiv: erbjudande

I FORM + Kari Traa bodywear

Prova 3 nummer av i Form för endast 99.50 kr och få topp och tights från Kari Traa bodywear som en uppskattning för att du tar dig tid att prova tidningen iForm!

OM TIDNINGEN I FORM

I FORM – din garanti för ett sundare och roligare liv.

I FORM – Skandinaviens största hälsomagasin – visar vägen till hur du redan i dag kan få en sundare, gladare och mer aktiv vardag och når dina personliga mål.

Vi skriver om alla viktiga ämnen inom motion, sund och fettfattig mat, medicin, sex, psykologi, samliv, naturlig hudvård och aktiv fritid. Vi har ett nät av kvalificerade experter som skriver, värderar och vägleder så att du får seriös information och senaste nytt genom din tidning. Du får redskap, tips och lär dig tekniker som är så inspirerande och lätta att följa att de snabbt blir en naturlig del av den livsstil som du vill ha. I varje nummer hittar du seriösa och användbara artiklar om det viktigaste för din sundhet och energi; sund kost, träning och psykiskt välbefinnande.

2014 presenteras ett helt nytt I FORM – sprängfyllt med nyheter! Se några av dem här under och bläddra i magasinet till höger.

Fira mamma med personliga fotopresenter från PhotoBox!

Just nu kan du se PhotoBox TV-erbjudanden med en Canvastavlor från 99 kr och Mobilskal från 79 kr!

Hitta den perfekta presenten till mors dag.

Beställ till dig själv eller varför inte till mors dag…

Canvasduken är speciellt framtagen för fototryck och levereras färdigmonterad på en träram. Kanten kan vara vit eller tryckt.

Din fotocanvas förpackas och skickas i stöttåligt emballage.

Din canvastavla skickas inom 24 timma från att du gjort din beställning!

Upphängningskit medföljer utan extra kostnad.

Få 200 kr från Lekmer i rabatt!

Fynda fritt i Lekmers breda sortiment så får du 200 kr rabatt vid köp över 1000 kr. Alltså upp till 20 % rabatt på Lekmers redan låga priser!

Rabatten gäller hela sortimentet – även nedsatta varor och outlet! Gäller till och med 21 april 2014.

2 nummer av Gör Det Själv + 4 in 1 multidetektor för endast 39:50

Prova den inspirerande tidningen Gör Det Själv där varje nummer är fullt av tips och uppslag på projekt som du kan göra själv. Du får även tips och tricks hur proffsen gör när de arbetar!

Gör Det Själv har även ett jättearkiv med tusentals tidigare publicerade projekt. Alla prenumeranter har tillgång till detta arkiv kostnadsfritt.

Just nu får du dessutom en multidetektor och två nummer av Gör Det Själv för bara 39,50 kr – ett fantastiskt tillfälle att själv se vilken intressant och inspirerande tidning Gör Det Själv är.

Illustrerad Vetenskap

2 eller 6 nummer av Illustrerad Vetenskap + en välkostpremie i form av en ZeniQ eller en universal laddare.

Priser:
2 nummer av Illustrerad Vetenskap + en ZeniQ väderstation el. en universal-laddare för endast 49:50 + 29:50 i porto och exp. Därefter fortsätter prenumerationen i löpande kvartalsprenumeration för 62:50 per nummer.

6 nummer av Illustrerad Vetenskap + en ZeniQ väderstation el. en universal-laddare för endast 139:50 + 29:50 i porto och exp. Därefter fortsätter prenumerationen i löpande kvartalsprenumeration för 62:50 per nummer.

20-50% rabatt på allt lego – Lek mer adventskalender

I dagens lucka på lekmer.se så får du 20-50% rabatt på ALLT LEGO!

Passa på att julklappa nu

Nya SUPER-erbjudande varje dag!

Aktiv träning – Spara 825,60 kr

3 nummer av Aktiv Träning och Speed Sonic-löparklocka (värde 699 kr) + ett digital löparbilaga för endast 99:90 + 39:50 i porto och expedition.

Därefter fortsätter prenumerationen som löpande kvartalsprenumeration för 62:50 kr per nummer.

Du sparar 825:60 kr, speed sonic löparklockan är värd 699 kronor.

Vad väntar du på!? Boosta ditt nya aktiva liv med inspirerande läsning från en av Sveiges ledande träningsmagasin – aktiv Träning – och få en löparklocka från Sonic värd 699 kr som premie!

IFORM – specialpris + Ole Henriksen produkter

2 nummer av IFORM för 49,50 kronor plus det fantastiska lilla sättet hudvård från Ole Henriksen värt 400 kronor. Du sparar upp till från 462 kronor.

Ole Henriksens 3 Little wonders Mini kit är en utval av Ole Henriksens storsäljare. Produkterna i hudvårdssetet motverkar hudens åldrande och förebygger och minskar synliga ålderstecken.

National Geographic Sverige + Nano jacka

Här kommer ett bra erbjudande från National Geographic där du får 2 nummer av National Geographic Sverige + Nano jacka för endast 39:50 + 29:50 i porto och exp.

Passa på!

Prova en av världens mest uppskattade magasin, alltid med texter och foto i världsklass! Världens största populärvetenskapliga tidskrift. Detta erbjudande gäller den svenska upplagan och den är således på svenska och anpassad med ett svenskt perspektiv för att göra den så intressant och relevant för oss i Sverige som möjligt!

Detta är ett bra tillfälle att prova två nummer för endast 39:50 och du får som premie en Nano softshelljacka vilken du kan läsa mer om när du klicka på annonsen och kommer till själva erbjudandet.

Din rabatt är hela 692 kr – allt för att National Geographic är övertygade om att du vill fortsätta prenumerera efter dina två provnummer!

Grattis till ett bra val!

Påskerbjudande. 50:- att handla för när man köper för minst 250:- Yves Rocher

Yves Rocher har just nu en kampanj där du får 50 kr att handla för när du handlar för 250 kr eller mer. Du får dessutom FRI FRAKT!

Passa på att handla vid Yves Rocher och ta del av deras fantastiska attraktiva produkter och förmåner!

27/3-1/4:
Påskerbjudande. 50:- att handla för när man köper för minst 250:-. Rabattkod EAST2013 Var god och hitta material under program.

27/3-14/4:
Fraktfritt!

Boxer erbjudande TV-abonnemang

Boxer erbjudande på TV-abonnemang! Boxers främsta uppgift är att sälja digital-TV-abonnemang och ingår tillsammans med Teracom och PlusTV i Teracom Group, en av Nordens ledande nät- och betal-tv-koncerner.

Boxer Flex8 är en nyhet från Boxer där du har möjlighet att välja dina 8 favoritkanaler från ett stort utbud.

Du väljer själv vilka kanaler du vill titta på.

Du har möjlighet att själv byta ut en eller flera av dina kanaler varje månad på boxer.se.

Just nu 99 kr/mån inkl. Kortavgift i 6 månader. (Du sparar 600 kr)

Du som beställer Boxer Mix med 24 mån bindningstid får just nu köpa en Samsung 40” Smart LED-TV för bara 150 kr extra per månad (totalt 3 600 kr) Dessutom betalar du endast 129 kr/mån för Boxer Mix under de första 12 månaderna. Boxer Mix är Sveriges mest valda TV-paket och innehåller vår bästa kanalblandning, bland annat de 10 mest populära kanalerna och flera kanaler i HD-kvalitet.

Ett Boxer abonnemang kan du enkelt flytta med dig till sommarstugan eller annan plats. Det enda som krävs är en vanlig antenn som du kopplar in på boxen.

100 bilder gratis!

Just nu kan du som ny kund vid Postfoto få 100 bilder gratis! Passa på att lägga en beställning och välj ut 100 av dina digitala bilder för framkallning gratis.

Med detta erbjudande kan du prova Postfoto och varför inte ge bort fina bilder till nära och kära!

Varsågod!

100 bilder GRATIS.

”Du får detta otroliga erbjudande för att vi vill att du testar vår prisbelönta kvalitet.” 100 bilder gratis!

Vi vill att du testar vår prisbelönta kvalitet och att du får uppleva hur enkelt det är att beställa på Postfoto.

– Därför bjuder vi dig på 100 bilder gratis

När du beställer dina bilder och befinner dig i varukorgen, skriver du in din personliga värdekod i markerat fält, så får du utlovad rabatt på 100 gratis bilder.

Din personliga kod är PPAX2013

100 bilder gratis

Vitae Pro halva priset

Prova VitaePro® i dag!

Ett av Nordens mest använda kosttillskott!

Med ingredienser från 100 % naturliga källor.

Just nu – halva priset!
Endast 149 kr för 2 mån (ordinarie pris 299 kr)

Kosttillskott med:
Astaxanthin, lutein och zeaxanthin
Ekovänlig omega 3
C-, D- och E-vitamin

Ingredienser från 100 % naturliga källor

Vitae Pro används av många!

IFORM med Craft underställ eller löparklocka 79,50 kr!

Prenumerera på 3 nummer av iForm för specialpriset 79,50 kr så får du som premie välja Craft Underställ eller en löparklocka.

PERFEKT LÖPARKLOCKA I TRENDIG DESIGN
SpeedSonic RAW löparklocka fungerar som din personliga tränare som ger dig massor av motivation – och en riktigt sportig look.

Perfekta funktioner
Klockan har alla funktioner som du behöver. Den mäter:

 • Hur snabbt och hur långt du springer: Klockan har en inbyggd mätare i vilken du själv kan ange valfri hastighet – klockan uppdaterar dig ifall du ligger över eller under din önskade hastighet. Du kan också uppge avstånd; då räknar klockan ner och visar avstånd till ditt mål.
 • Kalori- och fettförbränning: Klockan berättar hur mycket du förbränner under din träning.

Skön, trendig och sportig

Happy Socks Faktfritt och paketpris!

Happy Socks erbjuder uppskattade julklappar i form av sina populära och roliga strumpor!

Just nu ett fantastiskt paketpris med 4 par för endast 299 kr och dessutom FRI FRAKT.


Om Happy Socks

HISTORIA

Allt började under en molntäckt aprilhimmel våren 2008. En vision om att förändra en vardaglig nödvändighet till ett färgstarkt designföremål och en vilja att sprida glädje. En rigid standard av utmärkt kvalitet, hantverk och kreativitet. Ett koncept som förverkligats och formats till perfektion av Happy Socks grundare. Idag sitter vi på Happy Socks och skapar våra färgglada strumpor i en 400 år gammal röd stuga vid en park bland körsbärsträd och bärbuskar i Stockholms innerstad.

KVALITET

Vi använder endast högkvalitativa material när vi tillverkar våra strumpor. Våra leverantörer förser oss med en stark mjuk bomull som gör att strumporna håller längre. En förstärkt tå och häl hjälper till att hindra strumporna från att gå sönder. Våra fabriker i Turkiet AQL*-testar alltid varje produktion två gånger för att säkerställa högsta möjliga kvalitet. En gång under produktionen och en andra gång innan leverans. Vi låter också strumporna silikontvättas en gång för att de ska kännas bättre mot dina fötter och inte krympa när du tvättar dem.

 

Våra tights tillverkas i Italien, ett land som är välkänt för sin höga standard i kvalitativt mode. Vårt mål är att förse dig med de bästa och gladaste strumporna och tightsen! Därför är vi väldigt noga med vår kollektion och använder bara de bästa materialen, den finaste designen och har en överdriven noggrannhet för detaljer. Vi utvärderar, underhåller och utvecklar ständigt vår produktionsprocess!

Varje strumpa har dock en begränsad livstid och de håller inte för alltid. Kvaliteten kommer att försämras efter många tvättar och flitigt användande. Kom ihåg att alltid tvätta dina Happy Socks ut och in!

 

Happy Socks Tillverkning

Våra strumpor är tillverkade i Turkiet av en familjeägd fabrik med närmare 30 års branchvana. Happy Socks tights tillverkas i Italien och vissa specifika produkter och samarbeten är tillverkade i våra övriga fabriker världen över.

Vi besöker frekvent våra vänner på fabrikerna för att försäkra oss om att de håller den högt satta standarden och att inget barnarbete eller andra missförhållanden förekommer.

KOLLEKTION

Med Chapter #FIVE introducerar vi en ny struktur för att på bästa sätt kunna tillgodose behoven runt om i världen. Detta innebär att vi delar upp den årliga katalogen i två delar; Höst/Vinter och Vår/Sommar.

Happy Socks Chapter #FIVE erbjuder dina fötter sköna material, nya mönster och glada färger, allt för att hålla dina fötter nöjda under vintersäsongen!

Augusti 2012 Höst/Vinter
Februari 2013 Vår/Sommar

VÅRA STRUMPOR

Vi vill att alla ska kunna använda våra strumpor, därför är våra strumpor Unisex, vilket innebär att de kan bäras av både män och kvinnor. Vi har även ett urval av Tights, Ankelstrumpor och Over the Knees som riktar sig till kvinnor. Vi har också en separat barnkollektion.

 

Happy Socks Material

Information och detaljer om material och sammansättning finns specificerat bredvid varje produkt.

 

Happy Socks skötselråd

Alla Happy Socks strumpor och tights kan maskintvättas utan risk för att färgen mattas av. Våra ullstrumpor och angorastrumpor bör tvättas i 30 °C. För alla andra Happy Socks rekommenderar vi maskintvätt i 40 °C. Alla strumpor bör tvättas ut och in. Undvik att bleka eller stryka våra strumpor. Även om våra strumpor är slitstarka så kommer de att hålla längre om de inte torktumlas. Var också noga med att klippa bort tråden som håller fast etiketten på dina nya Happy Socks. Om du rycker av denna etikett för hand riskerar du att ha sönder strumporna.

COLABS

Samarbeten, Colabs, är en viktig del av Happy Socks. Vi strävar efter att arbeta med de bästa, mest kreativa designers och företag samtidigt som vi gärna arbetar för välgörande ändamål.

Tidigare Colabs:

Opening Ceremony

Opening Ceremony är en mångfacetterad shopping upplevelse som består av butiker, showrooms och private label kollektioner. Samarbetet lanserades under New York Fashion Week och innehöll ett urval av 4 stycken Happy Socks designade av Opening Ceremony.

Minecraft

Minecraft är ett digitalt konstruktionsspel där användaren kan skapa vad som helst genom att kombinera block i olika material. Minecraft/Happy Socks-strumporna kom i en fyrkantig box med 3 par strumpor i speciell Minecraft design; The Pig, The Creeper och Minecraft landskapsstrumpa.

Barneys New York

Inför julen 2009 samarbetade Happy Socks med Barneys COOP för att skapa strumpor i exklusiva färger. Barneys är kända för sina innovativa designsamarbeten med nya varumärken och där passade Happy Socks in. Vår begränsade kollektion av strumpor var endast tillgänglig på Barneys och samarbetet var unikt för den annars ganska traditionella skomarknaden.

Be@rbrick

Det legendariska japanska leksaksföretaget Medicom Toy Corp kontaktade Happy Socks med ett erbjudande att designa en egen version av deras kända samlarobjekt BE@RBRICK. Vi tackade såklart ja till att designa ett par matchande strumpor till denna lilla björn! BE@RBRICK är ett samlarobjekt som riktar sig framför allt till vuxna. De säljs i begränsad upplaga och designas och produceras av det japanska företaget MediCom Toy Incorporated. I detta samarbete designade Happy Socks en unik, kreativ och färgglad strumpa som matchar den strumpa BE@RBRICK har på sig.

Colette and KesselsKramer

Colette Paris och KesselsKramer kontaktade Happy Socks för att göra en mycket begränsad upplaga av strumpor till butiksbytet mellan Colette i Paris och KK Outlet i London. Vi tog våra bästa par strumpor från Chapter #TWO och parade ihop dem ”fel” för att på ett kreativt sätt skapa ett nytt och roligt par: den högra strumpan representerade Colette och den vänstra representerade KK Outlet.

Giles Deacon for the Elton John Aids Foundation

Happy Socks by Giles Deacon for the Elton John AIDS Foundation – En limited edition box innehållande sju par galna strumpor där varje strumpa hade sin egen design. Happy Socks gjorde tillsammans med Giles Deacon och Elton John Aids Foundation ett givande projekt som skapade uppmärksamhet till Worlds AIDS day och samlade in pengar till deras stiftelse.

Globe-Trotter

Globe Trotter och Happy Socks är inte bara partners i strumpbranchen utan även i Displaybranchen. Happy Socks och vår officiella displaypartner på den Amerikanska marknaden.

The Standard

Happy Socks gjorde ett samarbete med übercoola hotellkedjan The Standard. Happy Socks designade två par strumpor till varje hotell: Downtown LA, Miami Beach, Hollywood och New York. Strumporna var tillgängliga i minibaren på alla rum.

Wong Wong

Designern Stephen Wong, chefsdesigner for Wong Wong och f.d art director för Helmut Lang Studios, skapade ett World Cup 2010-samarbete med Happy Socks.

“Med inspiration att söka sig till fotbollsvärlden, är denna kollektion en hyllning till den rika fotbollskulturen och till åtta valda nationer världen över”

 

Wood Wood

TPå vilket bättre sätt att hylla Italien, den mest passionerade cykelnationen i världen, än ett samarbete med danska klädmärket Wood Wood och svenska Happy Socks? Tillsammans har vi gjort 2/3 CORSA strumpan som innefattar gröna, vita och röda linjer på strumpans resår.

 

HAPPY SOCKS GRUNDARE

Viktor Tell – Creative Director på Happy Socks

Viktor arbetade som grafisk formgivare och illustratör under många år innan han snubblade över modeindustrin. Han finner inspiration till sin lekfulla och färgstarka design genom det vardagliga ”allt och inget” när han arbetar med Happy Socks kollektioner. Hans motto: ”Bara lek, inget arbete” ger en bra bild av vad varumärket handlar om: att förändra en simpel och bortglömd produkt till en rolig och kreativ framgångssaga.
Mikael Söderlindh – CEO på Happy Socks

Mikael arbetade inom reklambranschen i 10 år innan han tillsammans med sin gamle vän Viktor Tell bestämde sig för att starta upp Happy Socks-äventyret. Efter ett årtionde i servicebranschen ville han fokusera på att utveckla en produkt på den globala marknaden och bygga upp ett varumärke från grunden, allt drivet av en tydlig strategi kombinerat med en enorm vilja och ett starkt affärssinne. Att lyckas integrera affärsstrukturen med en personlig känsla och att tillåta, och ständigt uppmana, till självständig kreativitet hos de anställda är det bästa sättet att beskriva hur Mikael driver företaget.


Vill du läsa mer om Happy Socks i media? Klicka here!
Vill du läsa mer om oss? our blog!

 

INFO OM STRUMPOR

För alla er strumpfantaster där ute har vi samlat ihop lite allmän information om strumpor för att erbjuda er den totala strumpupplevelsen!

Strumpor

Det sägs att namnet strumpor härstammar från den löst sittande sandalen, kallad soccus på latinska, som bars av komediskådespelarna i antikens Rom.
Strumpor har utvecklats över århundradena, från de tidigaste modellerna bestående av djurskinn lindad runt foten och hopsnörd kring vristen. Under 700-talet f. Kr. bar antikens greker strumpor gjorda av hoptvinnat djurhår för att behålla värmen. Även romarna svepte sina fötter i läderskinn eller vävt tyg. Vid omkring 600-talet e.Kr. sägs det att heliga män runt om i Europa bar så kallade puttees för att symbolisera renhet. Framme vid 1000-talet e.Kr. kom strumpor att bli en förmögenhetssymbol bland adelsmän. Dagens moderna strumpor är antingen sydda eller vävda. Designen är moderiktig samtidigt som strumpor fortfarande fyller en högst praktisk funktion: att undvika skoskav; att skydda skorna; samt att ge komfort och hålla fötterna varma. I kyligare miljöer kan strumpor minska risken för köldskador genom att samla upp och leda bort fukten från foten.

Kvalitetsstrumpor

Strumpor kan tillverkas av en mängd olika material, däribland:

 

 • Bomull
 • Ull
 • Nylon
 • Akryl
 • Polyester
 • Olefin
 • Polypropylen
 • Spandex

 

Andra material som kan användas i syfte att förhöja mjukheten i kvalitetstrumporna är:

 

 • Silke
 • Lin
 • Kashmir
 • Mohair

År 1589 uppfanns stickmaskinskonstruktionen, vilket gjorde det möjligt att sy kvalitetsstrumpor sex gånger så snabbt som för hand. Trots det löpte symaskiner och sömmerskor vidare sida vid sida ända fram till 1800-talet. År 1938 introducerades nylon, vilket banade väg för nästa stora revolution inom tillverkningen av kvalitetsstrumpor.

 

Fram tills dess hade strumpor tillverkats av silke, bomull och ylle. Med nylon började man att blanda två eller fler garn för att förhöja kvaliteten.

 

 

Färgglada strumpor

Färgstarka strumpor har på senaste tiden blivit ett populärt klädobjekt bland medvetna konsumenter. Färger kan blandas i en närmast obegränsad vidd av kombinationer, även konst kan tryckas på strumpor. Stora sportmärken låter ofta designa olika färgstarka strumpor som blir en nyckelattiralj i sportutstyrseln och som gör det möjligt att särskilja olika lagspelare från varandra. Respektive strumpa i ett par kan också ges olika färger för att symbolisera någonting specifikt.

Modestrumpor

Modestrumpor skiljer sig från traditionella strumpor (enfärgade svarta, grå eller blå) genom att uppvisa en mer kreativ stil med t.ex. rutiga eller randiga mönster. De kan också användas i kombination med kostymskor, gymnastikskor eller som setts på frammarsch senaste tiden – i sällskap med smoking som del av vårdad klädsel. Modestrumpor passar också utmärkt till ledig klädsel och kan sätta färg på vilken vardaglig outfit som helst. odestrumpor finns i olika höjd: över ankeln, till halva vaden (den vanligaste) och upp till knäet. Traditionella kostymstrumpor har varit kända för att glida ner och tvinga användaren att kontinuerligt behöva dra upp strumpan över vaden. För att undvika detta dilemma kom strumpebandet att spela en betydande roll – en roll som inte längre behövs tack vare den nya eran av modestrumpor och resår.

Yllestrumpor

Yllestrumpor har funnits sedan länge och förblir populära. Ull är en porös fiber som består av protein. Fibern kan komma från en mängd olika djurpälsar, bland den vanligaste hör får. Men ull kan även komma från getter, lamor och kaniner. Yllestrumpor håller fötterna varma och är väldigt bekväma eftersom fibrerna vanligtvis är upplandade med andra material som till exempel silke eller nylon.

175 kr rabatt vid Zalando

175 kronor i rabatt*

Handla på Zalando och få 175 kr i rabatt* på ett julklappsköp. Använd koden JUL2012SE när du betalar!

ADVENT SE 300x250 gif

Zalando hittar du mode och skor till hela familjen!

60 dagars öppet köp!

Gratis frakt & retur!

Populära märken just nu på Zalando : Diezel Tamaris Esprit Filippa K Only Vero Moda LaCoste adidas Converse

Skor, kläder, accessoarer och heminredning – allt i en shop på Zalando

Zalando hälsar alla välkomna!

*Ange koden i det sista beställningssteget ”Bekräfta”. Giltig till och med 2012/12/24. Minsta ordervärde är 999 kr. Rabatten på 175 kr är unik och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Vissa varor ingår ej i detta erbjudande.

50 kr rabatt på CDON!

Du får 50 kr rabatt på CDON med rabattkoden xY99QNff. Koden är giltig t.o.m. 2012-11-30.

Just nu dessutom upp till 40% rabatt på utvalda produkter från Fujutsi

På CDON hittar du alla julklappar på samma plats!

Returrätt på allt du köper på CDON fram till 17 januari!

Köp nu – betala i februari!

2 nummer av illustrerad vetenskap + en norgo energimätare

2 nummer av Illustrerad Vetenskap + en Norgo energimätare för endast 39:50 + 39:50 i porto och exp. Därefter fortsätter prenumerationen löpande för 59:90 per nummer.


Illustrerad Vetenskap är ditt fönster mot morgondagens värld

Illustrerad Vetenskap är ett internationellt, populärvetenskapligt magasin, som ger inblickar i alla grenar av vetenskapen – i forskning som vidgar vår förståelse av världen, förändrar vår omvärld och drar upp riktlinjerna för vår framtid.

Utkommer hela världen runt
I dag utkommer Illustrerad Vetenskap (oktober 2011) i 16 utgåvor: Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island, Estland, Lettland, Litauen, Ryssland, Holland, Tyskland, Slovenien, Grekland, USA, Thailand och Australien. Den holländska utgåvan utkommer också i Belgien och den australiska i Nya Zeeland.

I Norden och Ryssland utkommer magasinet var tredje vecka, medan det i övriga länder typiskt utges som månadsmagasin – i enstaka länder dock bara 6 gånger om året. Tidningen har en total upplaga på cirka 600000 exemplar och omkring 3 miljoner läsare över hela världen.

Underhållande information
Artiklarna i Illustrerad Vetenskap tillkommer i ett nära samarbete mellan redaktionen och fackmän inom olika vetenskapliga områden. Runt hela världen hämtar redaktionen bildmaterial från ledande fotografer och bildbyråer. Magasinet är dessutom känt för sina unika illustrationer, som på ett lättförståeligt sätt förklarar invecklade sammanhang, som inte kan uttryckas i ord.

Prisbelönad vetenskapsjournalistik
Just integrationen av text, bilder och illustrationer är ett kännetecken för Illustrerad Vetenskap. Magasinet mottog år 1999 Geniuspriset för god vetenskapsförmedling. Priset, som instiftats av föreningen Danske Videnskabsjournalister, tilldelades Illustrerad Vetenskap med motiveringen: “Under 15 år har tidningen medverkat till att öka intresset för vetenskap och forskning, inte minst bland unga. Samtidigt har tidningen utvecklat en unik presentation av stoffet i ett samspel mellan text och illustrationer. Det har vässat intresset bland andra medier för vetenskap som ämnesområde.”

Från magasin till flera medier
Illustrerad Vetenskaps succé som magasin har gjort det möjligt för varumärket att utvecklas till att omfatta flera medieprodukter. Illustrerad Vetenskaps logo kan sålunda i dag också återfinnas på årsböcker, bokverk och DVD-serier, och tidningen finns även i en elektronisk utgåva för iPad och står bakom vetenskapliga TV-program (Sverige).