Etikettarkiv: GPS

JukeBux – Få en GPS navigator

Prova JukeBux – Få en GPS navigator!

Vad är Jukebux.com?Jukebux.com är en smart onlinelösning som ger dig åtkomst till dina filer oavsett var du befinner dig. Samtidigt får du säkerheten i att alla dina viktiga filer säkerhetskopieras online.

Obegränsad lagring online:Jukebux.com erbjuder säker lagring online av alla dina personliga filer. Du kan ladda upp vilket filformat eller vilken filstorlek som helst. Organisera, spara dina filer på nätet i en handvändning. Du kan vara säker på att du inte förlorar några av dina viktiga personliga dokument eller värdefulla familjefoton.

Enkelt att använda:Jukebux.com filtrerar automatiskt dina filer efter filtyp – musik, video, foton eller dokument. Detta gör det enkelt för dig att få överblick när som helst och var som helst.

Video, foton, dokument och musik:Du kan spara alla dina dokument, foton, musikfiler och videor online och få åtkomst till dem från alla enheter som har internetåtkomst.

Villkor:

Genom att ta emot det här erbjudandet accepterar du 14 dagars obegränsad tillgång till Jukebux.com för 1 kr. Tillsammans med erbjudandet får du en välkomstgåva, en 5” gps, enligt ovan. Du måste vara över 18 år för att få använda denna tjänst. Genom att betala 1 krona får du samtidigt obegränsad lagring på Jukebux.com till ett värde av 160,50 kr. Abonnemanget på Jukebux.com är fortlöpande och kostar 349 kr. per månad. Information som ges till Jukebux.com via den här webbsidan behandlas konfidentiellt och kommer inte att distribueras eller säljas till tredje part. Informationen är enbart tillgänglig för Jukebux.com. Kontakt sker uteslutande via e-post vid registrering och avregistrering.

Support:

Du kan alltid kontakta oss och få svar på eventuella frågor på Jukebuxhelp.com.

Om GPS-navigatorn

Prova vår utmärkta navigeringstjänst! Har du varit med om att åka vilse när du har varit ute och kört på landsbygden? Nu behöver du inte oroa dig över det längre. Den har en 5-tums högupplöst skärm, som gör det otroligt lätt att följa navigeringsanvisningarna. Den tillför nya funktioner till bilens befintliga bildvisningssystem. Den är utformad med ett inbyggt GPS-system som ger uppdaterade anvisningar vid varje sväng. Den kommer att ge dig en bekväm körupplevelse!

I paketet ingår:

  • 1 x GPS-navigator för bilen
  • 1 x Laddare (95cm)
  • 1 x Biladaper (115cm)
  • 1 x USB-kabel (80cm)
  • 1 x Hållare
  • 1 x Fäste
  • 1 x Bruksanvisning