Etikettarkiv: gratis

Kampanj på XSmoke e-cigarett. Gratis startpaket!

Det behöver inte vara ohälsosamt att röka! Få ditt XSmoke startpaket för 0 kr.*
XSmoke startpaketet för endast 79 kr for porto​.​

HÄLSOSAMMARE
XSmoke® innehåller inga skadliga rökpartiklar eftersom röken har ersatts med vattenånga. På så vis undgår du de mer än 4000 kemikalier och giftämnen som finns i traditionella tobakscigaretter.

LUKTAR INTE
Eftersom XSmoke® är baserad på vattenånga i stället för rök efterlämnar den ingen lukt eller dålig andedräkt. Dina vänner och familj kommer att märka skillnaden direkt.

BILLIGARE
Att vara XSmoker är inte bara hälsosammare – det är billigare också. En genomsnittlig rökare kommer därför att kunna spara mer än 10 000 kr per år.

REALISTISK KÄNSLA
XSmoke® både liknar och känns som en riktig cigarett med ”rök” och ”glöd”. XSmoke® finns också med nikotin, vilket gör övergången från tobakscigaretter till XSmoke® är enkel och problemlös.

INGEN PASSIV RÖKNING
Med XSmoke® har vi tagit bort mer än 4000 kemikalier och giftämnen jämfört med tobakscigaretter. Därför finns det ingen risk för passiv rökning med XSmoke®.

RÖKA VAR DU VILL – NÄR DU VILL
Eftersom XSmoke® inte innehåller tobak omfattas XSmoke® inte heller av röklagen. Det innebär att du kan använda XSmoke® på många ställen där det normalt är rökförbud.

Prova gratis Efi Hydro Silk

Efi Hydro Silk – Gratis provpaket

Det nyutvecklade raksystemet Hydro Silk – designat speciellt för kvinnor – vårdar din hud samtidigt som det tar bort oönskat hår. De avancerade bladen omges av ett unikt serum som aktiveras i vatten och i varje drag tillförs din hud en blandning av extrakter från havet och Shea butter!

Se vad Hydro Silk kan göra för dig:

  • 5 «curve sensing» blad anpassar sig till dina naturliga kurvor och ger en bekväm rakning som lämnar huden slätare än någonsin.
  • Unika «skin guards» bidrar till minskad hudirritation och gör rakningen väldigt behaglig.
  • Ovala rakblad – design anpassad för kvinnors specifika behov: det smala ovala bladhuvudet gör att bladen glider med lätthet över dina kurvor och konturer och det är enkelt att navigera runt känsliga områden.
  • Fuktgivande serum – med tillsatta marina extrakter och shea butter hjälper till att återställa hudens naturliga fuktighet i varje drag. Verkar i upp till 2 timmar efter rakning!

Ergonomiskt utformat hyvelskaft designat för optimal kontroll. Du kan variera grepp beroende på vilket område du rakar.

Det här är ett raksystem som du aldrig tidigare har upplevt och nu erbjuder vi dig att prova GRATIS.

Firstdate har en miljon singlar. Prova gratis idag!

Gratis medlemsskap hos Skandinaviens största sociala nätverk för romantik.

Letar du efter romantik i vardagen? Gratis medlemsskap hos Firstdate, skandinaviens största sociala nätverk för romantik med över 1 miljon medlemmar. Bli medlem här och hitta kärleken.

Genom Firstdate ökar chansen att hitta din stora kärlek! Registrera dig gratis idag på en av Sveriges bästa datingsite.

Få ett aktivt liv utan värk med PainCure+

Få ett aktivt liv utan värk med PainCure+
Med PainCure+ kan du bli aktiv igen och inte låta dig begränsas av värk i lederna och styvhet i kroppen. Beställ i dag och få ett gratis provpaket med tabletter för 30 dagar för bara 0 kr + 69 kr i porto och expedition.

 

PainCure+ består av 11 strka, naturliga och välbeprövade ingredienser.

  • Få ett aktivt liv utan värk med PainCure+
  • Prova gratis i 30 dagar – beställ idag!
  • bli av med ömma, svullnade leder
  • bli helt fri från ledsmärtor
  • bli fri från stelhet i handleder, armbågar, knän, etc.
  • få ökad flexibilitet och rörlighet i hela kroppen

Få ökad livskvalitet och glädje

Med PainCure+ kan du bli aktiv igen, idrotta, leka med dina barn och barnbarn, arbeta, njuta av livet med goda vänner och i allmänhet få ett mycket bättre och aktivare liv, där du inte låter dig begränsas av värk i lederna och styvhet i kroppen.

 

EFI – Quattro och Intuiton – PROVA GRATIS!

Prova en rakhyvel för kvinna eller man utan kostnad och försäkra dig om den höga kvalitén!

Först får du prova våra produkter gratis eller med stor rabatt – Därefter får du dina favoriter regelbundet hemskickade.

Sedan 1980 låter vi alltid våra kunder prova våra produkter först så de kan försäkra sig om att kvaliteten överenstämmer med det vi påstår i vår reklam. Rakhyvlar för män och kvinnor!

Gratis dating på dina villkor! Jagodu sociala nätverket.

Jagodu är det nya sättet att dejta genom att umgås och dela med sig av sina intressen.

Gratis dating

Jagodu kan vara helt gratis för dig som inte vill betala och ändå kunna dejta utan begränsningar. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig att få kontakt med de du vill prata med!

Hitta Kärleken!

Är du ute efter att din dating ska leda till en pojkvän eller flickvän. Jagodu gör detta möjligt med social dating och du kan verkligen lära känna de du träffar på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt.

Video Dejting

Vi är en av de första sajterna som tillåter dating via video och vi har även speed dejting via video implementerat, många av våra medlemmar tycker det är väldigt roligt då dom får ett ansikte på de andra medlemmarna.

Speed Date

Speed Dating är ett fenomen som handlar om att inom väldigt kort tid hinna prata med och dejta så många som möjligt och sedan initiera dialog i efterhand då man känner att det klickade. En Icebreaker helt enkelt.

Smart dating

Dejting på dina villkor, ”var du vill” ”hur du vill” och ”när du vill” är vårt motto på Jagodu, tillgängligheten är något vi jobbar aktivt med och du ska också kunna dejta utanför dina bredgrader.

Dejta mera

Lättare sagt än gjort ibland. Därför har vi sett till att ge dig alla kanaler du kan tänkas behöva för att känslorna ska tändas. Förutom de vanliga vägarna; inbox och textchat, bjuder vi på videochat, Speed Dating och wallinlägg. Logga in och dejta med någon nu!

Närmare dejting?

Sitter kanske någon av dina kompisar på en tio-poängare som du borde kunna dejta gratis? Skanna av dina nätverk med hjälp av Jagodu – det kan vara väldigt framgångsrikt. Och första parmiddagen blir mycket mindre dramatisk.

Hjärta före vetenskap

Det är inte alltid som lika barn leka bäst. Därför vill vi inte styra dig genom vetenskapliga personlighetstester och matchningar. Vi tror att gnistan uppstår på annat sätt, där magkänsla och hjärta är bästa redskapen.

Säker och privat dating

Informationen du anger på jagodu.com är säkert lagrad i våra system. Om du loggar in med Facebook så kommer vi inte att dela någon information med någon annan på Facebook om du inte uttryckligen vill det.

Social Dating

Social Dating är ett nytt begrepp inom dejtingen och börjar växa fram allt mera och handlar om att personer sätts i en miljö som liknar en fest med många konversationer och därför kan du på ett socialt sätt hitta rätt partner.

Lättare Dejter!

Våra medlemmar är väldigt sociala och det har skapats en känsla som påminner om en kompiskrets eller ibland till och med familjekänsla och via den sociala datingen så blir dejterna mer naturliga.


Jagodu.com - var singlar umgås.

Helsingforskryssning med hytt och frukost – 90 kr!


Varsågod! Njut av en fri skärgårdskryssning eller Helsingforskryssning till specialpris. Gå till Ticnet som även säljer biljetter till massor av evenemang!

ticnet och Ticketmaster Sverige. Boka biljetter på ticnet. Beställ biljetter å ticnet.
Boka biljetter online på ticnet! Ticnet har allt inom sport, nöje och kultur.

Vivus – första lånet gratis

Varför ska jag låna på Vivus?
Första lånet upp till 4000 SEK är gratis, betala endast tillbaka det du lånat! Inga administrativa avgifter, SMS-kostnader eller ränta.

Tillgång till pengar
Vivus.se överför pengar direkt till ditt konto efter godkänd ansökan.

Enkelt att förlänga lånet
Om du inte har möjlighet att betala tillbaka lånet i tid, oroa dig inte! Vivus.se erbjuder alla sina kunder möjligheten att förlänga lånet upp till 30 dagar extra.

Rakhyvel gratis!

Prova rakhyveln Quattro Titanium gratis och som bonus får du även en flaska specialtillverkat rakskum.GRATIS provpaket med rakhyvel, 2 blad och rakskum!

Röd och irriterad hud efter rakning tillhör historien. Wilkinson Sword har utvecklat ett helt nytt blad som ger dig en behaglig nära rakning med ett perfekt resultat. Vi kallar det en ny rakupplevelse som vi nu erbjuder dig att prova GRATIS.

Quattro Titanium – med ny bladteknologi

Det perfekta resultat du får när du rakar dig med Quattro Titanium, beror på flera små och stora nyheter:

Rubber guard strip – sträcker ut huden före rakning
Fyra titanbelagda blad försedda med ett tunt microgaller som skyddar huden
Fuktighetsbevarande glidremsa med Aloe Vera samt vitamin E och Pro-B5. Den ändrar gradvis färg så du vet när bladet bör bytas ut
Extra blad för trimning av kanter och svåråtkomliga områden
Elegant ergonomisk hyvel i krom och vitt

GRATIS – Nu kan du beställa prov på vårt nyutvecklade raksystem. Beställer du idag får du ett komplett provpaket med Quattro Titanium rakhyvel, 2 blad och 200 ml exklusivt rakskum.

P.S.
Hudvård är lika viktigt för män som för kvinnor. Men – daglig rakning sliter på huden – med hudirritation som resultat. Nu behöver du inte längre bekymra dig för det. Den nya titanbeläggningen gör att de 4 superskarpa bladen lätt glider över huden. Dessutom skyddas din hud av det geniala microgallret. Rakhuvudet är rörligt och följer ansiktsformen.

100 gratis bilder från Postfoto!

Ladda ner Postfotos nya fotoprogramvara nu och få 100 GRATIS bilder! Det är helt GRATIS att ladda ner Postfotos nya fotoprogramvara – upplev hur lätt det är att beställa digitala bilder!

Så här gör du:

1) Börja med att ladda ned fotoprogrammet – följ installationsvägledningen

2) Välj dina bilder i lugn och ro och välj Supreme kvalitet i formatet 11 cm, samt antal

3) Klicka på ”Beställ”-knappen och ange värdekupongskoden 15POSTFOTO100DB i värdekupongsfältet, som du hittar i fönstret där du även loggar in/skapar din användarprofil, om du inte har beställt hos Postfoto tidigare.

Erbjudandet gäller 11 cm formatet i Supreme kvalitet och gäller till och med 20 april 2011. Erbjudandet är exklusive porto.

 

Framkalla på nätet

250 bilder gratis!

Här hittar du de för dagen bästa tipsen för framkalla på nätet. Det finns många fotolabb som konkurrerar om oss kunder och ett tips är att prova vilken leverantör du trivs bäst med genom att använda deras aktuella erbjudande.

Framkalla på nätet är snabbt, billigt och bekvämt!

Mer info och hjälp hur du gör när du beställer får du under menyn Foto här!

Just nu hittar du erbjudande vid framkallning hos följande. Ett otroligt tillfälle att även hjälpa vänner och släktingar att göra sin första beställning!

100 bilder gratis!

Fuji – 100 bilder gratis för nya kunder. Detta är det bästa erbjudandet då Fuji ofta vinner tester om kvalité och snabba leveranser. fujicolor” class=”kblinker” target=”_blank” title=”More about fuji »”>fuji direkt »”>Fuji direkt. Fuji color.

100 bilder gratis!

PhotoBox – 100 bilder gratis. Photobox är störst i Europa på digital framkallning på nätet. Använder Fujifilm papper. Skoj att de även erbjuder matta bilder!

50 bilder gratis!

ICA Foto. 50 gratis bilder – upptäcktsrabatt! (Använder PhotoBox)

Fler fotolabb som vi rekommenderar att du kollar för framkallning på nätet men som för tillfället inte har lika bra erbjudanden som fujicolor” class=”kblinker” target=”_blank” title=”More about fuji »”>fuji direkt »”>Fuji Direkt och ICA Foto.

Önskefoto

Snapfish (30 bilder gratis).

Ditt konto på Snapfish är obegränsat och gratis! Lagra så många bilder du vill och dela med familj och vänner.

Snapfish by HP

FOTO.com Bjuder på 20 gratis bilder varje beställning! Printas på riktiga Glansig fotopapper Kodak Edge® (210, 213 gr/m²)

Fujidirekt vinner i hård kamp med Extrafilm och Photobox

PC för alla har testat de 8 billigaste fotolabben.  Förutsättningarna var det här:

”Testobjekten är de åtta billigaste framkallningssajterna (för framkallning av 100 bilder inklusive frakt) enligt Pricerunner 8 oktober 2009. Endast sajter som är på svenska och där betalningen sker i svenska kronor är med i testet. ”

Bäst i test blev Fuji fotolabb!

”Bilderna från Fujidirekt dyker upp redan efter två dagar, vilket är en av de snabbaste leveranstiderna i testet. Bilderna håller över lag en bra kvalitet med fina färger och bra skärpa.

Priset är ett av de lägre i testet, under en krona per bild inklusive frakt. Sajten ger ett proffsigt och pålitligt intryck. Den är lättnavigerad, välformulerad och har ett stort utbud.

Det är kanske inte testets mest inspirerade sajt, men den är hjälpsam och allt fungerar som det ska.

Vi får själva välja om vi vill att bilderna ska beskäras eller om bilderna ska fyllas ut med vita kanter om bildens proportion inte stämmer med det beställda formatet.”

Läs hela testet här: http://www.idg.se/2.1085/1.281538/fujidirekt-vinner-i-hard-kamp-med-extrafilm-och-photobox

Nu erbjuder vi 100 gratis bilder Fuji – Fujidirekt

100 bilder gratis fuji