Etikettarkiv: Illustrerad Vetenskap

2 nummer av Illustrerad Vetenskap + en TC220 universal-laddare för endast 39:50

Illustrerad Vetenskap är en populärvetenskaplig tidskrift som utges av Bonnier Publications International.

Tidningen ges ut i 15 länder, bland annat Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island, Nederländerna, USA och Grekland. Sedan starten 1984 har Illustrerad Vetenskap varit Nordens största tidskrift inom vetenskap, natur och teknik. Chefredaktör är Jens E. Matthiesen.

Illustrerad Vetenskap

2 eller 6 nummer av Illustrerad Vetenskap + en välkostpremie i form av en ZeniQ eller en universal laddare.

Priser:
2 nummer av Illustrerad Vetenskap + en ZeniQ väderstation el. en universal-laddare för endast 49:50 + 29:50 i porto och exp. Därefter fortsätter prenumerationen i löpande kvartalsprenumeration för 62:50 per nummer.

6 nummer av Illustrerad Vetenskap + en ZeniQ väderstation el. en universal-laddare för endast 139:50 + 29:50 i porto och exp. Därefter fortsätter prenumerationen i löpande kvartalsprenumeration för 62:50 per nummer.

2 nummer av illustrerad vetenskap + en norgo energimätare

2 nummer av Illustrerad Vetenskap + en Norgo energimätare för endast 39:50 + 39:50 i porto och exp. Därefter fortsätter prenumerationen löpande för 59:90 per nummer.


Illustrerad Vetenskap är ditt fönster mot morgondagens värld

Illustrerad Vetenskap är ett internationellt, populärvetenskapligt magasin, som ger inblickar i alla grenar av vetenskapen – i forskning som vidgar vår förståelse av världen, förändrar vår omvärld och drar upp riktlinjerna för vår framtid.

Utkommer hela världen runt
I dag utkommer Illustrerad Vetenskap (oktober 2011) i 16 utgåvor: Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island, Estland, Lettland, Litauen, Ryssland, Holland, Tyskland, Slovenien, Grekland, USA, Thailand och Australien. Den holländska utgåvan utkommer också i Belgien och den australiska i Nya Zeeland.

I Norden och Ryssland utkommer magasinet var tredje vecka, medan det i övriga länder typiskt utges som månadsmagasin – i enstaka länder dock bara 6 gånger om året. Tidningen har en total upplaga på cirka 600000 exemplar och omkring 3 miljoner läsare över hela världen.

Underhållande information
Artiklarna i Illustrerad Vetenskap tillkommer i ett nära samarbete mellan redaktionen och fackmän inom olika vetenskapliga områden. Runt hela världen hämtar redaktionen bildmaterial från ledande fotografer och bildbyråer. Magasinet är dessutom känt för sina unika illustrationer, som på ett lättförståeligt sätt förklarar invecklade sammanhang, som inte kan uttryckas i ord.

Prisbelönad vetenskapsjournalistik
Just integrationen av text, bilder och illustrationer är ett kännetecken för Illustrerad Vetenskap. Magasinet mottog år 1999 Geniuspriset för god vetenskapsförmedling. Priset, som instiftats av föreningen Danske Videnskabsjournalister, tilldelades Illustrerad Vetenskap med motiveringen: “Under 15 år har tidningen medverkat till att öka intresset för vetenskap och forskning, inte minst bland unga. Samtidigt har tidningen utvecklat en unik presentation av stoffet i ett samspel mellan text och illustrationer. Det har vässat intresset bland andra medier för vetenskap som ämnesområde.”

Från magasin till flera medier
Illustrerad Vetenskaps succé som magasin har gjort det möjligt för varumärket att utvecklas till att omfatta flera medieprodukter. Illustrerad Vetenskaps logo kan sålunda i dag också återfinnas på årsböcker, bokverk och DVD-serier, och tidningen finns även i en elektronisk utgåva för iPad och står bakom vetenskapliga TV-program (Sverige).

Illustrerad Vetenskap Världens HISTORIA – erbjudande!

Prenumerera på Illustrerad Vetenskap Världens HISTORIA och få dina 2 första nummer + grillknivar från Hasaki eller The First World War på DVD för endast 39:50 kr + 29:50 kr i porto och exp.

Tidningskungen

Premie!

Vår dramatiska historia, Ljudbok 3 CD
Historisk spänning på hemmaplan. Herman Lindqvist har denna gången dykt ner i svensk historia och plockat upp de riktigt dramatiska händelserna, händelser som vi har ett hum om, som finns där i bakhuvudet, men som vi gärna vill veta mer om. Här berättar och läser Herman Lindqvist på sitt oefterhärmliga sätt om dramatiska händelser i vår svenska historia. Här får vi bl a lära oss om Håtunaleken, som kulminerade i Nyköpings gästabud, ta del av rysligheterna kring Stockholms blodbad, befinna oss i dimman vid slaget vid Lützen och få veta mer om vad som hände när Erik XIV åt den ödesdigra ärtsoppan. Åtta spännande kapitel som vart och ett är ungefär 15 minuter långt.

Illustrerad Vetenskap kampanjerbjudande

Illustrerad Vetenskap

Tidningskungen

Aktuella premier för tidningen Illustrerad Vetenskap

David Attenboroughs The Life of Mammals
David Attenboroughs senaste serie ger en bild av denna enastående grupp djur som saknar motstycke. Den innehåller många av planetens mest fascinerande arter, inklusive oss själva, och illustrerar hur däggdjuren har blivit så oerhört mångskiftande och framgångsrika. 4 DVD:er textad på svenska, danska, norska och finska. ”Däggdjuren, de varelser som är pälsklädda, varmblodiga och ger näringsrik mjölk till sina ungar, är de mest populära av alla djur – kanske är det för att vi själva är däggdjur.” /David Attenborough. Värde 349 kr.

Om Illustrerad Vetenskap

Illustrerad Vetenskap är en internationell populärvetenskaplig tidning, som utges av Bonnier Publications International AS. Tidningen utkommer i 13 länder:

I Danmark, Sverige, Norge och Finland utkommer tidningen var 3:e vecka. På Island utkommer den med 14 nummer om året. I Lettland, Grekland, Litauen, Holland och Belgien utkommer Illustrerad Vetenskap med 12 utgåvor per år och i USA, Australien och Nya Zeeland med 6 nummer om året.

Ända sedan starten år 1984 har Illustrerad Vetenskap varit Nordens största tidning om vetenskap, natur och teknik. I dag har den en total upplaga på omkring 350 000 i Norden, där varje nummer läses av omkring 2 miljoner människor. På världsplan är den totala upplagan omkring 500 000 exemplar och antalet läsare cirka 3 miljoner.

Illustrerad Vetenskap tar upp all ledande forskning i världen inom alla vetenskapsområden. Artiklarna i tidningen kommer till i ett nära samarbete mellan redaktionen och fackmän inom olika vetenskapliga områden. Från hela världen hämtar redaktionen bildmaterial från de bästa fotograferna och bildbyråerna. Tidningen är dessutom känd för sina unika illustrationer, som på ett lättförståeligt sätt förklarar invecklade sammanhang, som inte kan uttryckas i ord.

Just integrationen av text, bilder och illustrationer är kännetecknande för Illustrerad Vetenskap. Tidningen fick år 1999 Geniuspriset för god förmedling av vetenskap.
Priset, som instiftats av föreningen Danske Videnskabsjournalister, tilldelades Illustrerad Vetenskap med motiveringen: ”Under 15 år har tidningen medverkat till att öka intresset för vetenskap och forskning, inte minst bland de unga. Dessutom har tidningen utvecklat en unik presentation av ämnet i ett samspel mellan text och illustrationer. Det har stimulerat intresset bland andra medier för vetenskap som ämnesområde.”

Ansvarig utgivare:
Anna Rading Ploman

Webbredaktörer:
Mia Dalby Larsen,
Sture Axelsson,
Patrik Axelsson

Online manager:
Søren Berg

ILLUSTRERAD VETENSKAP

2 nummer av ILLUSTRERAD VETENSKAP + Earth – Power of the Planet DVD eller MP4-spelare för endast 39:50 kr + 29:50 kr i porto och exp. Därefter får du Illustrerad Vetenskap i tillsvidareprenumeration.

[iframe: src=”http://tracking1.euroads.se/system/showadv.php?sid=2&cpid=1001&adid=23802&acid=1724&eatrackid=2179″ width=300 height=250 marginwidth=0 marginheight=0 ALLOWTRANSPARENCY=true frameborder=0 scrolling=no bordercolor=#000000 hspace=0 vspace=0]