Etikettarkiv: Kari Traa

I FORM + Kari Traa bodywear

Prova 3 nummer av i Form för endast 99.50 kr och få topp och tights från Kari Traa bodywear som en uppskattning för att du tar dig tid att prova tidningen iForm!

OM TIDNINGEN I FORM

I FORM – din garanti för ett sundare och roligare liv.

I FORM – Skandinaviens största hälsomagasin – visar vägen till hur du redan i dag kan få en sundare, gladare och mer aktiv vardag och når dina personliga mål.

Vi skriver om alla viktiga ämnen inom motion, sund och fettfattig mat, medicin, sex, psykologi, samliv, naturlig hudvård och aktiv fritid. Vi har ett nät av kvalificerade experter som skriver, värderar och vägleder så att du får seriös information och senaste nytt genom din tidning. Du får redskap, tips och lär dig tekniker som är så inspirerande och lätta att följa att de snabbt blir en naturlig del av den livsstil som du vill ha. I varje nummer hittar du seriösa och användbara artiklar om det viktigaste för din sundhet och energi; sund kost, träning och psykiskt välbefinnande.

2014 presenteras ett helt nytt I FORM – sprängfyllt med nyheter! Se några av dem här under och bläddra i magasinet till höger.

I FORM + Kari Traa träningströja

I FORM + Kari Traa träningströja 

  • 2 nummer av I FORM + Kari Traa träningströja för endast 49:50 + 39:50 i porto och exp. Du förbinder dig bara att köpa ett nummer av I FORM för 55:90 per nummer, utöver de 2 numren i välkomstpaketet. Därefter fortsätter prenumerationen som löpande kvartalsprenumeration för 55:90 per nummer.
  • 5 nummer av I FORM + Kari Traa träningströja för endast 149:50 + 39:50 i porto och exp. Därefter fortsätter prenumerationen som löpande kvartalsprenumeration för 55:90 per nummer.
  • 12 nummer av I FORM + Kari Traa träningströja för endast 399:50 + 39:50 i porto och exp. Därefter fortsätter prenumerationen som löpande kvartalsprenumeration för 55:90 per nummer.

 

2 nummer av I FORM + Kari Traa löparjacka för endast 49:50

2 nummer av I FORM + Kari Traa löparjacka för endast 49:50 + 39:50 i porto och exp.

Du förbinder dig bara att köpa ett nummer av I FORM för 55:90 per nummer, utöver de 2 numren i välkomstpaketet. Därefter fortsätter prenumerationen som löpande kvartalsprenumeration för 55:90 per nummer.

OM TIDNINGEN I FORM

I FORM – din garanti för ett sundare och roligare liv.

I FORM – Skandinaviens största hälsomagasin – visar vägen till hur du redan i dag kan få en sundare, gladare och mer aktiv vardag och når dina personliga mål.

Vi skriver om alla viktiga ämnen inom motion, sund och fettfattig mat, medicin, sex, psykologi, samliv, naturlig hudvård och aktiv fritid. Vi har ett nät av kvalificerade experter som skriver, värderar och vägleder så att du får seriös information och senaste nytt genom din tidning.

Du får redskap, tips och lär dig tekniker som är så inspirerande och lätta att följa att de snabbt blir en naturlig del av den livsstil som du vill ha.

I varje nummer hittar du seriösa och användbara artiklar om det viktigaste för din sundhet och energi; sund kost, träning och psykiskt välbefinnande.

I FORM följer med i sin tid
I FORM kom ut första gången i februari 1987 och har sedan dess genomgått en snabb utveckling som avspeglar de förändringar som har skett i läsarnas liv.

Under det sena 1980-talet var de barnlösa par som joggade i parken, iförda blå ögonskugga och benvärmare. På den tiden talade man om vitaminer och mineraler för att undgå bristsjukdomar.