Etikettarkiv: Linas Matkasse

Linas Kom i form & Linas Vegetariska kasse

Det finns flera nyheter på Linas Matkasse!

Nu finns Linas Vegetariska kasse som redan blivit väldigt populär! Just nu betalar du 299 kr i prova-på-pris mot ordinarie pris på 559 kr.

Linas Vegetariska kasse – Med ägg, ost och mjölkprodukter

Linas senaste tillskott! En vegetarisk matkasse som tillför nytt fräscht tänk i köket och som bjuder på härliga smakupplevelser. Inspirerande recept både för dig som är vegetarian och för dig som vill byta ut köttet mot mer grönt då och då!

Linas Matkasse – till bra pris!

Linas Matkasse – prova till bra pris!

Lina hjälper dig att få livspusslet att gå ihop. Varannan vecka kommer en välfylld matkasse hem till dörren, planerad in i minsta detalj med recept och ingredienser för 5 middagar åt ca 4 personer.

Varför varannan vecka?
Utvärderingar vi gjort visar att den stora majoriteten av våra kunder vill ha det så. En aktiv familjs vardag innebär improvisationer. Att få mat hem varje vecka skulle för många kännas stressande. Varannan vecka flikar man istället in med egna favoriter eller snabbrätter när tiden helt enkelt inte finns att laga mat från grunden.

Linas lättlagade vecka
Linas kasse består av fem olika rätter. En för varje veckokväll. Ofta räcker maten även till någon lunchlåda. Alla recept är lätta att laga och ska inte kräva en hel armada med kastruller och byttor som sedan måste diskas.

Ett recept blir plättlätt. I exempelkassen prinskorven med färdig tomatsås. Så lite halvfabrikat som möjligt är förvisso målet, men i verkligheten är det ofta bra att ha en rätt som man kan slänga ihop snabbt som ögat.

Tre recept blir normallätta. Rätterna skall hinna tillredas medan pastan/riset/potatisen kokar.
Ett recept (fredagen) kommer innehålla några fler ingredienser. Med denna rätt hoppas vi kunna inspirera dig i köket, kanske introducera någon ny råvara…

Linas Matkasse ordnar bra middagsmat åt dig. Det enda din familj kommer att behöva handla under veckan är frukost