Etikettarkiv: linser

Nya kontaktlinser – Just nu gratis frakt!

Specsavers – Beställ dina nya kontaktlinser online

Specsavers har ett stort urval av kontaktlinser, bland annat prisvärda linser från deras egna märke samt linser från de stora tillverkarna som t.ex. Focus Dailies från Ciba Vision och Acuvue från Johnson / Johnson. Specsavers erbjuder just nu fri frakt, beställ nu och få linserna levererade direkt hem till din brevlåda!

Allt om linser!

Alltomlinser är en webbplats som prisjämför de billigaste linserna på nätet. Du våljer själv vilka linser du är intresserad av och om du vill ha ett speciellt märke och får fram var du köper dessa billigast.

Tjänsten är kostnadsfri!
Alltomlinser

Alltomlinser är din guide till de bästa och billigaste linserna på nätet. Här hittar du information om säkerhet, leveranstider och allt du behöver tänka på vid ett köp över internet.

Alltomlinser är ditt hjälpmedel i sökandet efter kontaktlinser som passar just dig. Vi försöker hålla oss så aktuella som möjligt men kan självklart missa något med tanke på mängden data som hanteras vid varje uppdatering. Du är därför välkommen att höra av dig till oss om du hittar något som är fel eller om det är något du saknar.

I dagsläget prisjämför vi följande aktörer: Lensway.se, Yourlenses, LensOn, Netlens.se, Lensesonly.se, Synfel.se, Lensstore.se, Linslagret.se, Lensy.se, Freshlenses.se och Linstorget.se.

Välkommen in till oss på Alltomlinser!