Etikettarkiv: live it

Beställ BodyFlight – flyg i vindtunnel

Upplevelsen BodyFlight – indoor skydiving

Nu är det genom Live it möjligt att förverkliga drömmen och uppleva känslan av att flyga fritt i luften. Ge bort en oförglömlig och unik upplevelse som ger samma härliga pirr i magen som ett fallskärmshopp – utan att behöva hoppa ur ett flygplan.

Upplevelsen börjar med incheckning och teoretisk genomgång av flygturen. En personlig instruktör finns sedan med i tunneln för att assistera under flygningen. Flygtiden är hela 2 x 60 sekunder vilket motsvarar nästan samma tid som det fria fallet under tre fallskärmshopp från 4000 meter.

Beställ hos Live it! 695 kr

Den här upplevelsen ger garanterat mersmak, det märks inte minst hos instruktörerna som gärna passar på att bjuda på spektakulära akrobatikkonster i tunneln.


Vem har inte drömt om att kunna flyga? I Sveriges första vindtunnel kan du snart göra drömmen verklig! BodyFlight är den perfekta upplevelsen för alla som vill sväva fritt i luften – både för alla som älskar fallskärmshopp och för alla som inte vågar hoppa ut från ett flygplan.

  • Unik upplevelse – äntligen i Sverige!
  • Sväva fritt i vertikal vindtunnel
  • Teoretisk genomgång och personlig instruktör
  • Flygtid motsvarande ca 3 fallskärmshopp från 4000 meter

Alla hjärtans dag 15 % rabatt på en upplevelse!

Erbjudande från Live it

Love is in the air – love is in the box

Snön täcker marken i stora delar av landet, kylan biter sig kvar och våren känns avlägsen. Men det hindrar förhoppningsvis inte kärleksvärmen från att infinna sig. Ge den en extra puff genom att bjuda din älskling på en speciell Alla hjärtans dag-upplevelse i en fin röd presentask från Live it!

Lagom till Alla hjärtans dag 14/2 får du 15 % rabatt Chokladmassage, Gentlemansshave, Ostronprovning & champagne för två och Romantisk weekend för två. För att nyttja rabatten uppger du din kod HJARTA13 i kassan på hemsidan när du betalar.

Så glöm inte din kärlek på Alla hjärtans dag och ge bort en oförglömlig upplevelse. Erbjudandet gäller t.o.m. 14/2 – 2013 och kan inte kombineras med andra rabatter. Beställ på Live it  NU!

 

15% rabatt på din favoritupplevelse

15 % rabatt på fyra favoriter!

Liveit frågade vilka upplevelser som ska få 15 % rabatt lagom till jul. Nu är omröstningen på Facebook avslutad och de fyra upplevelserna som fick flest gilla av våra fans ser du nedan.

Passa på att ge någon speciell person en speciell julklapp. Men vänta inte för länge, priserna gäller t.o.m. den 11/12 2012.

Uppge din kod JULKLAPP i kassan på hemsidan så dras rabatten automatiskt. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter.

Ost- & vinprovning för två

Nästan på samma sätt som skägget är oskiljbart från Tomten hör ost och vin ihop. Ge bort en lärorik julklapp i ostens och vinets underbara värld.

Julpris 927 kr (ord. pris 1 090 kr)

Spadag klassisk för två

Unna ett par en kärleksfull och uppfriskande julklapp. En stunds avkoppling och återhämtning gör under för kropp, själ och hjärta.

Julpris 846 kr (ord. pris 995 kr) 

Helikoptersightseeing

Ute efter något som passar både den permanenta invånaren och den tillfälliga besökaren? Ge bort en julklapp som lyfter över stadens landmärken.

Julpris 931 kr (ord. pris 1 095 kr) 

Fiskpedikyr

En fisk till en annan: ”Vad blir det för julmat i år?”
”Samma som alltid, överflödig hud.” Den här julklappen är inget för den som är lättkittlad under fötterna.

Julpris 506 kr (ord. pris 595 kr) 

KÖP DIN UPPLEVELSE HÄR! KLICKA!