Etikettarkiv: National Geographic

National Geographic Sverige + Nano jacka

Här kommer ett bra erbjudande från National Geographic där du får 2 nummer av National Geographic Sverige + Nano jacka för endast 39:50 + 29:50 i porto och exp.

Passa på!

Prova en av världens mest uppskattade magasin, alltid med texter och foto i världsklass! Världens största populärvetenskapliga tidskrift. Detta erbjudande gäller den svenska upplagan och den är således på svenska och anpassad med ett svenskt perspektiv för att göra den så intressant och relevant för oss i Sverige som möjligt!

Detta är ett bra tillfälle att prova två nummer för endast 39:50 och du får som premie en Nano softshelljacka vilken du kan läsa mer om när du klicka på annonsen och kommer till själva erbjudandet.

Din rabatt är hela 692 kr – allt för att National Geographic är övertygade om att du vill fortsätta prenumerera efter dina två provnummer!

Grattis till ett bra val!

2 nummer av National Geographic + resekit och DVD-box för 49.50

Nu har Svenska upplagan av National Geographic ett introduktionserbjudande till nya prenumeranter där du får prova 2 nummer av National Geographic och som välkomstgåva får du ett unikt resekit och DVD-boxen Human Planet från BBC för endast 49.50 (inkl frakt 79 kr)

Du sparar 631 kr

Du får sedan tidningen löpande men kan när som helst säga upp din prenumeration. För att inte få nästa tidning måste du säga upp prenumerationen inom 5 dagar från att du fått en tidning.

Många väljer dock att prenumerera ett tag – eller kanske livet ut – då National Geographic ger dig en oförglömlig läsupplevelse runt hela vår jord.

Fotomaterialet i National Geographic är av högsta kvalité och en god anledning för många att prenumerera på tidningen.

National Geographic har funnits sedan år 1888 och varit uppskattat i många svenska hem. Nu när den finns utgiven på svenska och anpassad till oss här i Sverige så har den nått en ytterligare större läsekrets. Många uppskattar att läsa de vetenskapliga och historiska artiklarna på vårt svenska språk.

National Geographic är värdens starkaste varumärke inom magasin!

Välkomstgåvorna är inga dåliga saker utan ett unikt resekitet bestående av en bagageetikett i svart tåligt konstläder och en robust reseorganizer med fickor anpassade för boardingkort, pass, kreditkort, m.m.

DVD-boxen Human Planet är efterföljaren till Planet Earth och Life, BBCs prisade serie med inte mindre än 4 DVD-filmer i boxen!

”Från det frusna arktiska landskapet till ångande regnskogar. Från små öar i de stora haven till uttorkade öknar har människor funnit märkliga sätt att anpassa sig och överleva i de hårdastemiljöer. Detta har skett genom ett enormt mod och uppfinningsrikedom där människan lärt sig att leva med och utnyttja andra arter som delat dessa vilda platser.

HUMAN PLANET väver samman åttio inspirerande historier där varje avsnitt fokuserar på en viss livsmiljö och avslöjar hur dess invånare har skapat häpnadsväckande lösningar på extrema motgångar.”

NATIONAL GEOGRAPHIC SVERIGE

Världens mest berömda tidskrift. Den ger dig oförglömliga skildringar om bland annat natur, geografi och historia – upptäckter och upplevelser från hela världen. I NATIONAL GEOGRAPHIC SVERIGE får du varje månad mer än 100 spännande sidor om natur, vetenskap, människor, djur, upptäcktsresor, geografi och historia. Flera gånger om året medföljer en exklusiv karta helt utan extra kostnad.