Etikettarkiv: prenumeration

Gör Det Själv + valfri premie + Gör Det Själv bok

2 nummer av Gör Det Själv + valfri premie + Gör Det Själv bok för endast 39,50 kr + 29,50 kr i porto och exp.

Välj en valfri gåva värde 400-500 kr + 2 nummer av Gör det själv för endast 39,50 kr!

Body: Nordens bästa gör det själv-tidning med tips och råd från hantverkare, nyheter om verktyg och mycket mer.

Beställer du idag får du välja en valfri gåva värde 400-500 kr, välj mellan:

* IR-termometer med stektermometer värde 499 kr
* Softshell arbetsjacka värde 399 kr
* Smart precisionsvattenpass med steglös gradmätare värde 499 kr

Du får även med en Gör det själv bok med 500 hantverkarknep helt gratis.

Beställ idag och ta del av erbjudandet!

2 nummer av Gör Det Själv + 4 in 1 multidetektor för endast 39:50

Prova den inspirerande tidningen Gör Det Själv där varje nummer är fullt av tips och uppslag på projekt som du kan göra själv. Du får även tips och tricks hur proffsen gör när de arbetar!

Gör Det Själv har även ett jättearkiv med tusentals tidigare publicerade projekt. Alla prenumeranter har tillgång till detta arkiv kostnadsfritt.

Just nu får du dessutom en multidetektor och två nummer av Gör Det Själv för bara 39,50 kr – ett fantastiskt tillfälle att själv se vilken intressant och inspirerande tidning Gör Det Själv är.

Aktiv träning – Spara 825,60 kr

3 nummer av Aktiv Träning och Speed Sonic-löparklocka (värde 699 kr) + ett digital löparbilaga för endast 99:90 + 39:50 i porto och expedition.

Därefter fortsätter prenumerationen som löpande kvartalsprenumeration för 62:50 kr per nummer.

Du sparar 825:60 kr, speed sonic löparklockan är värd 699 kronor.

Vad väntar du på!? Boosta ditt nya aktiva liv med inspirerande läsning från en av Sveiges ledande träningsmagasin – aktiv Träning – och få en löparklocka från Sonic värd 699 kr som premie!

National Geographic Sverige + Nano jacka

Här kommer ett bra erbjudande från National Geographic där du får 2 nummer av National Geographic Sverige + Nano jacka för endast 39:50 + 29:50 i porto och exp.

Passa på!

Prova en av världens mest uppskattade magasin, alltid med texter och foto i världsklass! Världens största populärvetenskapliga tidskrift. Detta erbjudande gäller den svenska upplagan och den är således på svenska och anpassad med ett svenskt perspektiv för att göra den så intressant och relevant för oss i Sverige som möjligt!

Detta är ett bra tillfälle att prova två nummer för endast 39:50 och du får som premie en Nano softshelljacka vilken du kan läsa mer om när du klicka på annonsen och kommer till själva erbjudandet.

Din rabatt är hela 692 kr – allt för att National Geographic är övertygade om att du vill fortsätta prenumerera efter dina två provnummer!

Grattis till ett bra val!

2 nummer av National Geographic + resekit och DVD-box för 49.50

Nu har Svenska upplagan av National Geographic ett introduktionserbjudande till nya prenumeranter där du får prova 2 nummer av National Geographic och som välkomstgåva får du ett unikt resekit och DVD-boxen Human Planet från BBC för endast 49.50 (inkl frakt 79 kr)

Du sparar 631 kr

Du får sedan tidningen löpande men kan när som helst säga upp din prenumeration. För att inte få nästa tidning måste du säga upp prenumerationen inom 5 dagar från att du fått en tidning.

Många väljer dock att prenumerera ett tag – eller kanske livet ut – då National Geographic ger dig en oförglömlig läsupplevelse runt hela vår jord.

Fotomaterialet i National Geographic är av högsta kvalité och en god anledning för många att prenumerera på tidningen.

National Geographic har funnits sedan år 1888 och varit uppskattat i många svenska hem. Nu när den finns utgiven på svenska och anpassad till oss här i Sverige så har den nått en ytterligare större läsekrets. Många uppskattar att läsa de vetenskapliga och historiska artiklarna på vårt svenska språk.

National Geographic är värdens starkaste varumärke inom magasin!

Välkomstgåvorna är inga dåliga saker utan ett unikt resekitet bestående av en bagageetikett i svart tåligt konstläder och en robust reseorganizer med fickor anpassade för boardingkort, pass, kreditkort, m.m.

DVD-boxen Human Planet är efterföljaren till Planet Earth och Life, BBCs prisade serie med inte mindre än 4 DVD-filmer i boxen!

”Från det frusna arktiska landskapet till ångande regnskogar. Från små öar i de stora haven till uttorkade öknar har människor funnit märkliga sätt att anpassa sig och överleva i de hårdastemiljöer. Detta har skett genom ett enormt mod och uppfinningsrikedom där människan lärt sig att leva med och utnyttja andra arter som delat dessa vilda platser.

HUMAN PLANET väver samman åttio inspirerande historier där varje avsnitt fokuserar på en viss livsmiljö och avslöjar hur dess invånare har skapat häpnadsväckande lösningar på extrema motgångar.”

2 nr av Digital Foto för alla och får samtidigt en rengöringssats och ett presentkort på en fotobok

2 nr av Digital Foto för alla och får samtidigt en rengöringssats och ett presentkort på en fotobok för endast 39:50 + 29:50 i porto och exp. Därefter fortsätter prenumerationen som löpande kvartalsprenumeration för 69:90 per nummer.

DIGITAL FOTO för alla lär dig ta bättre digitala bilder. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren fotograf får du massor av inspiration för att få bättre bilder.
Prova 2 nr av Digital Foto för alla och få samtidigt en rengöringssats och ett presentkort på en fotobok för endast 39,50 kr + 29,50 kr i porto och exp.

Gör Det Själv + precisionsvattenpass Erbjudande

2 nummer av Gör Det Själv + precisionsvattenpass för endast 39:50 + 29:50 i porto och exp. Därefter fortsätter prenumerationen löpande för 59:90 per nummer.

Gör Det Själv är den ultimata tidningen för hemmafixare. Få mängder av bra tips på hur du kan göra det själv, när du ska fixa hemmet. På allt från helgprojekt till mer långvariga projekt. Du guidas med enkla steg-för-steg-anvisningar.
Prova 2 nummer av tidningen Gör det själv för endast 39,50 kr + porto. Du får ett precisionsvattenpass som välkomstgåva.

4 nummer av Teknikens Värld + mobiltelefon från Samsung 98 kr

Just nu kan du prenumerera på 4 nummer av Teknikens Värld för endast 98 kr. Du får samtidigt som premie en mobiltelefon från Samsung med Comviq kontantkort installerat.

Teknikens Värld är världsbäst på att göra seriös biljournalistik.

Tidningen bjuder Dig på de vassaste biltesterna och hjälper Dig till bästa bilköpet!

Teknikens Värld är en bred tidning om bilar som i varje nummer innehåller allt från små budgetbilar via begagnatbilar till supersportbilar som många av oss oftast bara kan drömma om.

Teknikens Värld utkommer 26 gånger om året och är på svenska.

Dagens Nyheter 1 månad för 19 kr!

Erbjudandet har tyvärr upphört.

Här kan du dock prenumerera 6 veckor för endast 69 kr! Tidningskungen


Nu har du chans att prova Sveriges största morgontidning Dagens Nyheter i en hel månad för endast 19 kr.Dagens Nyheter är oberoende liberal. Vi står fria från partier, organisationer och ekonomiska maktsfärer.

Vår utgångspunkt är att människor, oavsett social bakgrund, ska ha möjlighet att följa vad som händer i världen och kunna delta i debatten om viktiga samhällsfrågor. Vi verkar i en upplysningstradition som ska bidra till att svenskarna förblir ett läsande och tänkande folk. Därför är det viktigt att använda distributionsformer såsom papperstidning, webb, mobil eller andra kanaler som enskilt eller tillsammans är de som mottagaren önskar få. Vi slår vakt om objektivitet och oberoende verksamhet på alla plan.

Dagens Nyheters papperstidning läses av 879 000 personer mellan 15 och 79 år och DN.se har cirka 1,4 miljoner unika webbläsare varje vecka. Dagens Nyheter är landets största annonsmedium inom tryckta tidningar. Dagens Nyheter ingår i Bonnierkoncernen, ett av norra Europas ledande medieföretag.

Chefredaktörens ord
Dagens Nyheter är Sveriges viktigaste tidning och DN:s genomslagskraft är enorm. Det kan vi tacka våra läsare för. Alla ni mer än två miljoner läsare av DN och DN.se utgör en kraft som innebär att makthavare inte kan ducka när DN granskar dem.

Dagens Nyheter går i bräschen för det öppna samhället där humanism, pluralism och tolerans är självklara värden som inte går att kompromissa med.

En dagstidning som DN är en följeslagare i livet för sina läsare. Här ska du hitta de intressanta samtalsämnena och tankarna som utmanar din världsbild, men också tips och lustfylld läsning om allt från böcker, resor och helgnöjen till privatekonomiska beslut som val av pension. I en tid när de flesta redaktioner monterar ned sin utlandsbevakning värnar vi om vårt nät av korrespondenter över hela världen.

Min ambition är att ni som läsare ska känna att DN för er lite närmare världen. Jag lovar att vi ska ge er de senaste nyheterna, de mest intressanta analyserna och de mest läsvärda reportagen alla veckans dagar.

Gunilla Herlitz
Chefredaktör, ansvarig utgivare och verkställande direktör

Family Living – prenumerera med premie!

Nu kan du prenumerera förmånligt på tidningen Family Living!

4 nr för endast 129 kr + Bodybutter + showergel + lipbalm från The Body Shop

Prenumerera här!

2 nummer av Gör Det Själv + avståndsmätare

2 nummer av GÖR DET SJÄLV + avståndsmätare för endast 39:50 + 29:50 i porto och exp. Därefter fortsätter prenumerationen löpande för 59:90 per nummer.

Bonuspremie: Avståndsmätare med laserljus

Ta hjälp av denna smarta avståndsmätare när du ska göra uppmätningar!

Laserpricken på till exempel väggen eller i taket visar var avståndet mäts ifrån, då mätningen sker med ultraljud.

Avståndsmätaren kan avläsa avstånd på upp till 16 m och samtidigt lagra dina mätningar.

Mätaren har LED-display och kan beräkna yta, längd och m3. 9V batteri.

Residence

Om Residence

»Den verkliga kraften i dagens företag är idéer, resten är bara hushållning«, har den amerikanske entreprenören och författaren Marsh Fisher sagt i ett föredrag om kreativitet. Det har gått nio år sedan vi lanserade Residence. Då landade vi med en skräll på Sveriges tidningsdiskar, och blev snabbt ett av landets ledande magasinsvarumärken.

Vi hoppas och tror på en liknande reaktion när vi nu efter månader av förberedelser och intensivt arbete släpper vår sajt:

residencemagazine har ett helt nytt och spännande upplägg, riktat mot de hundratusentals konsumenter som vill leva ett modernt liv. En del saker känner du igen från tidningen: Kvaliteten och det personliga tilltalet, historierna och omvårdnaden om detaljer.

För dig som vill hålla koll på design och trender så är residencemagazine en given inspirationskälla.
Sajten uppdateras dagligen med de senaste nyheterna från inredningsvärlden. Bland finesserna märks en smart butiksguide och en unik »stilsök-funktion«, med tusentals möbler och prylar, alla noggrant utvalda av våra stylister.

Därutöver nyheter inom arkitektur och hotell, fantastiska drömhem och fyra av Sveriges vassaste bloggare som dagligen ger sina tips, kommentarer och åsikter.
Kort och gott:residencemagazine är fräckare och mer samtida än konkurrenterna – och mycket mer underhållande.
Klicka in och kolla själv!

residencemagazine

Aktiv Träning

2 nummer av Aktiv Träning + pulsklocka som mäter hastighet och distans eller en träningsjacka från Newline för bara 39:90 kr + 42:50 kr i porto och expedition. Därefter får du Aktiv Träning i tillsvidareprenumeration.

[iframe: src=”http://tracking1.euroads.se/system/showadv.php?sid=2&cpid=992&adid=23603&acid=1724&eatrackid=2179″ width=300 height=250 marginwidth=0 marginheight=0 ALLOWTRANSPARENCY=true frameborder=0 scrolling=no bordercolor=#000000 hspace=0 vspace=0]