Etikettarkiv: prenumerera

I FORM + Kari Traa bodywear

Prova 3 nummer av i Form för endast 99.50 kr och få topp och tights från Kari Traa bodywear som en uppskattning för att du tar dig tid att prova tidningen iForm!

OM TIDNINGEN I FORM

I FORM – din garanti för ett sundare och roligare liv.

I FORM – Skandinaviens största hälsomagasin – visar vägen till hur du redan i dag kan få en sundare, gladare och mer aktiv vardag och når dina personliga mål.

Vi skriver om alla viktiga ämnen inom motion, sund och fettfattig mat, medicin, sex, psykologi, samliv, naturlig hudvård och aktiv fritid. Vi har ett nät av kvalificerade experter som skriver, värderar och vägleder så att du får seriös information och senaste nytt genom din tidning. Du får redskap, tips och lär dig tekniker som är så inspirerande och lätta att följa att de snabbt blir en naturlig del av den livsstil som du vill ha. I varje nummer hittar du seriösa och användbara artiklar om det viktigaste för din sundhet och energi; sund kost, träning och psykiskt välbefinnande.

2014 presenteras ett helt nytt I FORM – sprängfyllt med nyheter! Se några av dem här under och bläddra i magasinet till höger.

Fina ljus

Förgyll din vardag!


 

Prova prenumerera på säsongens utvalda mysiga doftljus du också.

Detta får du:

  • Säsongens utvalda doftljus, 6 gånger per år á 129 kr.
  • Ett GRATIS utvalt doftljus när du startar prenumerationen.
  • Inga extra avgifter tillkommer, ingen uppsägningstid
  • Alltid fri frakt på alla leveranser.

Nu är det slut med mörka hemmakvällar. En prenumeration från FinaLjus.se ger dig löpande ett noggrant utvalt doftljus som följer säsongen och årstidernas skiftningar

Vid första leveranstillfället får du FinaLjus startpaket med tre utvalda doftljus, eftersom du samtidigt startar din prenumeration får du även ett ljus helt utan extra kostnad till ett värde av 129 kr. Sedan skickas ett utvalt doftljus hem till dig med jämna mellanrum.

Normalt butikspris för dessa fyra produkter är cirka 996 kr, just nu betalar du endast 387 kr.

FinaLjus.se skickar endast fakturor till dig i samband med produktleveranser. Prenumerationen kan när som helst avbrytas. Inga extra avgifter tillkommer då.

Vår förhoppning är att du som ny prenumerant ska njuta av doftljusen i soffan, badet eller på landet som alla våra andra kunder!

Välkommen som kund till FinaLjus.se, beställ din prenumeration nu här genom att klicka på annonsen här ovan!

2 nummer av illustrerad vetenskap + en norgo energimätare

2 nummer av Illustrerad Vetenskap + en Norgo energimätare för endast 39:50 + 39:50 i porto och exp. Därefter fortsätter prenumerationen löpande för 59:90 per nummer.


Illustrerad Vetenskap är ditt fönster mot morgondagens värld

Illustrerad Vetenskap är ett internationellt, populärvetenskapligt magasin, som ger inblickar i alla grenar av vetenskapen – i forskning som vidgar vår förståelse av världen, förändrar vår omvärld och drar upp riktlinjerna för vår framtid.

Utkommer hela världen runt
I dag utkommer Illustrerad Vetenskap (oktober 2011) i 16 utgåvor: Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island, Estland, Lettland, Litauen, Ryssland, Holland, Tyskland, Slovenien, Grekland, USA, Thailand och Australien. Den holländska utgåvan utkommer också i Belgien och den australiska i Nya Zeeland.

I Norden och Ryssland utkommer magasinet var tredje vecka, medan det i övriga länder typiskt utges som månadsmagasin – i enstaka länder dock bara 6 gånger om året. Tidningen har en total upplaga på cirka 600000 exemplar och omkring 3 miljoner läsare över hela världen.

Underhållande information
Artiklarna i Illustrerad Vetenskap tillkommer i ett nära samarbete mellan redaktionen och fackmän inom olika vetenskapliga områden. Runt hela världen hämtar redaktionen bildmaterial från ledande fotografer och bildbyråer. Magasinet är dessutom känt för sina unika illustrationer, som på ett lättförståeligt sätt förklarar invecklade sammanhang, som inte kan uttryckas i ord.

Prisbelönad vetenskapsjournalistik
Just integrationen av text, bilder och illustrationer är ett kännetecken för Illustrerad Vetenskap. Magasinet mottog år 1999 Geniuspriset för god vetenskapsförmedling. Priset, som instiftats av föreningen Danske Videnskabsjournalister, tilldelades Illustrerad Vetenskap med motiveringen: “Under 15 år har tidningen medverkat till att öka intresset för vetenskap och forskning, inte minst bland unga. Samtidigt har tidningen utvecklat en unik presentation av stoffet i ett samspel mellan text och illustrationer. Det har vässat intresset bland andra medier för vetenskap som ämnesområde.”

Från magasin till flera medier
Illustrerad Vetenskaps succé som magasin har gjort det möjligt för varumärket att utvecklas till att omfatta flera medieprodukter. Illustrerad Vetenskaps logo kan sålunda i dag också återfinnas på årsböcker, bokverk och DVD-serier, och tidningen finns även i en elektronisk utgåva för iPad och står bakom vetenskapliga TV-program (Sverige).

3 nr av MacWorld + ett par grymma hörlurar från wic audio för endast 149kr*

MacWorld är tidningen för dig som använder din Mac i arbetet eller privat. Tidningen guidar dig i ditt datoranvändande och gör så att du kan bli effektivare och få ut mer av din favoritdator. I MacWorld får du genomgripande tester av de hetaste produkterna på marknaden och testlabbet ger betyg som verkligen betyder något. Dessutom hittar du utförliga steg-för-steg-guider som hjälper dig att göra även det komplicerade enkelt. De riktigt snabba nyheterna hittar du här på webbplatsen macworld.se, som uppdateras varje vardag. Macworld.se är också adressen för tidningens artikelarkiv och forum.

Med erbjudandet 3 nr 149 kr får du även ett par grymma hörlurar från Wic Audio. Wicked Audio Mojo hörlurarna är sköna, stilrena och helt rätt för att alla tillfällen. DU kan välja mellan färgerna ljusgrå, mörkgrå och teal. Självklart kommer hörlurarna utrustade med både mikrofon och svara/avsluta-knapp på sladden. (Värde 349 kr).

Illustrerad Vetenskap Världens Historia + Zeniq Väderstation

2 nummer av Illustrerad Vetenskap Världens HISTORIA + ZeniQ väderstation för endast 39:50 + 29:50 i porto och exp. Därefter fortsätter prenumerationen löpande för 59:90 per nummer.

Världens Historia: På äventyr i historiens värld
Världens Historia tar dig tillbaka till världshistoriens avgörande ögonblick – från slagfälten till modiga upptäcktsresande och ingenjörernas stora bedrifter. Historien väcks till liv, och du ser nutiden i ett nytt perspektiv.

De största dramerna
Fördjupa dig i reportage om förfärliga naturkatastrofer, skrupelfria brott och nervkittlande uppdrag.

Nya horisonter
Följ med på historiens viktigaste upptäcktsresor, då äventyrarna fann nya kuster och mötte främmande kulturer – alltid med livet som insats.

Teknikens triumf
Se hur ingenjörer och vetenskapsmän har format världen med revolutionerande uppfinningar och banbrytande konstruktioner.

Avgörande ögonblick
Vissa händelser var så epokgörande att de förändrade världen för alltid. Få en spännande inblick i historiens mest avgörande ögonblick.

Krig och strategi
Följ historiens mest betydelsefulla slag. Få insyn i fältherrarnas överväganden, läs soldaternas berättelser och studera arméernas vapen och utrustning.

Den okända vardagen
Läs om hantverk och handel, mode och traditioner, matvanor och skrock. Upplev vardagen så som den tedde sig för helt vanliga människor under bl.a. vikingatiden och medeltiden.

Dagens Nyheter 1 månad för 19 kr!

Erbjudandet har tyvärr upphört.

Här kan du dock prenumerera 6 veckor för endast 69 kr! Tidningskungen


Nu har du chans att prova Sveriges största morgontidning Dagens Nyheter i en hel månad för endast 19 kr.Dagens Nyheter är oberoende liberal. Vi står fria från partier, organisationer och ekonomiska maktsfärer.

Vår utgångspunkt är att människor, oavsett social bakgrund, ska ha möjlighet att följa vad som händer i världen och kunna delta i debatten om viktiga samhällsfrågor. Vi verkar i en upplysningstradition som ska bidra till att svenskarna förblir ett läsande och tänkande folk. Därför är det viktigt att använda distributionsformer såsom papperstidning, webb, mobil eller andra kanaler som enskilt eller tillsammans är de som mottagaren önskar få. Vi slår vakt om objektivitet och oberoende verksamhet på alla plan.

Dagens Nyheters papperstidning läses av 879 000 personer mellan 15 och 79 år och DN.se har cirka 1,4 miljoner unika webbläsare varje vecka. Dagens Nyheter är landets största annonsmedium inom tryckta tidningar. Dagens Nyheter ingår i Bonnierkoncernen, ett av norra Europas ledande medieföretag.

Chefredaktörens ord
Dagens Nyheter är Sveriges viktigaste tidning och DN:s genomslagskraft är enorm. Det kan vi tacka våra läsare för. Alla ni mer än två miljoner läsare av DN och DN.se utgör en kraft som innebär att makthavare inte kan ducka när DN granskar dem.

Dagens Nyheter går i bräschen för det öppna samhället där humanism, pluralism och tolerans är självklara värden som inte går att kompromissa med.

En dagstidning som DN är en följeslagare i livet för sina läsare. Här ska du hitta de intressanta samtalsämnena och tankarna som utmanar din världsbild, men också tips och lustfylld läsning om allt från böcker, resor och helgnöjen till privatekonomiska beslut som val av pension. I en tid när de flesta redaktioner monterar ned sin utlandsbevakning värnar vi om vårt nät av korrespondenter över hela världen.

Min ambition är att ni som läsare ska känna att DN för er lite närmare världen. Jag lovar att vi ska ge er de senaste nyheterna, de mest intressanta analyserna och de mest läsvärda reportagen alla veckans dagar.

Gunilla Herlitz
Chefredaktör, ansvarig utgivare och verkställande direktör