Etikettarkiv: provpaket

Prova gratis Efi Hydro Silk

Efi Hydro Silk – Gratis provpaket

Det nyutvecklade raksystemet Hydro Silk – designat speciellt för kvinnor – vårdar din hud samtidigt som det tar bort oönskat hår. De avancerade bladen omges av ett unikt serum som aktiveras i vatten och i varje drag tillförs din hud en blandning av extrakter från havet och Shea butter!

Se vad Hydro Silk kan göra för dig:

  • 5 «curve sensing» blad anpassar sig till dina naturliga kurvor och ger en bekväm rakning som lämnar huden slätare än någonsin.
  • Unika «skin guards» bidrar till minskad hudirritation och gör rakningen väldigt behaglig.
  • Ovala rakblad – design anpassad för kvinnors specifika behov: det smala ovala bladhuvudet gör att bladen glider med lätthet över dina kurvor och konturer och det är enkelt att navigera runt känsliga områden.
  • Fuktgivande serum – med tillsatta marina extrakter och shea butter hjälper till att återställa hudens naturliga fuktighet i varje drag. Verkar i upp till 2 timmar efter rakning!

Ergonomiskt utformat hyvelskaft designat för optimal kontroll. Du kan variera grepp beroende på vilket område du rakar.

Det här är ett raksystem som du aldrig tidigare har upplevt och nu erbjuder vi dig att prova GRATIS.

Få ett aktivt liv utan värk med PainCure+

Få ett aktivt liv utan värk med PainCure+
Med PainCure+ kan du bli aktiv igen och inte låta dig begränsas av värk i lederna och styvhet i kroppen. Beställ i dag och få ett gratis provpaket med tabletter för 30 dagar för bara 0 kr + 69 kr i porto och expedition.

 

PainCure+ består av 11 strka, naturliga och välbeprövade ingredienser.

  • Få ett aktivt liv utan värk med PainCure+
  • Prova gratis i 30 dagar – beställ idag!
  • bli av med ömma, svullnade leder
  • bli helt fri från ledsmärtor
  • bli fri från stelhet i handleder, armbågar, knän, etc.
  • få ökad flexibilitet och rörlighet i hela kroppen

Få ökad livskvalitet och glädje

Med PainCure+ kan du bli aktiv igen, idrotta, leka med dina barn och barnbarn, arbeta, njuta av livet med goda vänner och i allmänhet få ett mycket bättre och aktivare liv, där du inte låter dig begränsas av värk i lederna och styvhet i kroppen.

 

Efi Hydro 5. Gratis provpaket! Rakhyvel gratis.

Efi Hydro 5. Gratis provpaket

Raksystemet som har allt du förväntar dig och lite till!

Du är man – du har skäggväxt i ansiktet – du är snygg och stark – och du har förmodligen provat olika rakhyvlar i dina dar. Men aldrig en som varit helt perfekt – tills nu: Hydro 5 är så avancerad att den förändrar hela rakupplevelsen – och vårdar huden samtidigt. Win-win!

Skin Guard – 5 blad med hudskydd – NYHET!

De 5 bladen är utrustade med «Skin Guards» som hjälper till att sträcka ut huden under rakningen.

Detta är ett genombrott som dramatiskt minskar problemet som de flesta förknippar med våtrakning: röd och irriterad hud.

Passa på nu och beställ ett GRATIS Provpaket!

Avancerad återfuktande gel depot – NYHET!

Överst på bladenheten finns en reservoar med hudvårdande ingredienser som aktiveras vid kontakt med vatten – tillsatt ren Aloe Vera och vitamin E. Detta är inte en vanlig smörjremsa som finns i andra raksystem, utan små hål fyllda med hudvårdande ingredienser. Vid rakning bildas ett näringsrikt gel som smörjer och vårdar huden samtidigt – och det fungerar fantastiskt bra!

Flip trimmer – NYHET!

Med hjälp av tummen frigör du enkelt den hudvårdande enheten så att alla fem bladen kommer i närkontakt med huden. Det förenklar precisionstrimning t.ex. vid polisonger och området under näsan.

Wilkinson Sword – avancerade raksystem

EFI har marknadsfört raksystem från Wilkinson Sword sedan 1992. Vi är imponerade av de många innovativa system som har lanserats under åren. Med Hydro 5 tar Wilkinson Sword rakningen till en ny dimension eftersom hudvård integreras på ett nytt och revolutionerande sätt. Resultatet är fantastiskt: Du har aldrig tidigare upplevt ett mer avancerat raksystem. Vi rekommenderar att du beställer ditt Gratis provpaket redan idag.

 

Du är inte förpliktigad till ytterligare köp av Efi Hydro men blir abonnent. Om du inte är nöjd kan du direkt säga upp ditt abonnemang inom 2 veckor per mail eller telefon!