Etikettarkiv: rakblad

Rakhyvel gratis!

Prova rakhyveln Quattro Titanium gratis och som bonus får du även en flaska specialtillverkat rakskum.GRATIS provpaket med rakhyvel, 2 blad och rakskum!

Röd och irriterad hud efter rakning tillhör historien. Wilkinson Sword har utvecklat ett helt nytt blad som ger dig en behaglig nära rakning med ett perfekt resultat. Vi kallar det en ny rakupplevelse som vi nu erbjuder dig att prova GRATIS.

Quattro Titanium – med ny bladteknologi

Det perfekta resultat du får när du rakar dig med Quattro Titanium, beror på flera små och stora nyheter:

Rubber guard strip – sträcker ut huden före rakning
Fyra titanbelagda blad försedda med ett tunt microgaller som skyddar huden
Fuktighetsbevarande glidremsa med Aloe Vera samt vitamin E och Pro-B5. Den ändrar gradvis färg så du vet när bladet bör bytas ut
Extra blad för trimning av kanter och svåråtkomliga områden
Elegant ergonomisk hyvel i krom och vitt

GRATIS – Nu kan du beställa prov på vårt nyutvecklade raksystem. Beställer du idag får du ett komplett provpaket med Quattro Titanium rakhyvel, 2 blad och 200 ml exklusivt rakskum.

P.S.
Hudvård är lika viktigt för män som för kvinnor. Men – daglig rakning sliter på huden – med hudirritation som resultat. Nu behöver du inte längre bekymra dig för det. Den nya titanbeläggningen gör att de 4 superskarpa bladen lätt glider över huden. Dessutom skyddas din hud av det geniala microgallret. Rakhuvudet är rörligt och följer ansiktsformen.