Etikettarkiv: rakhyvel

Efi Hydro 5. Gratis provpaket! Rakhyvel gratis.

Efi Hydro 5. Gratis provpaket

Raksystemet som har allt du förväntar dig och lite till!

Du är man – du har skäggväxt i ansiktet – du är snygg och stark – och du har förmodligen provat olika rakhyvlar i dina dar. Men aldrig en som varit helt perfekt – tills nu: Hydro 5 är så avancerad att den förändrar hela rakupplevelsen – och vårdar huden samtidigt. Win-win!

Skin Guard – 5 blad med hudskydd – NYHET!

De 5 bladen är utrustade med «Skin Guards» som hjälper till att sträcka ut huden under rakningen.

Detta är ett genombrott som dramatiskt minskar problemet som de flesta förknippar med våtrakning: röd och irriterad hud.

Passa på nu och beställ ett GRATIS Provpaket!

Avancerad återfuktande gel depot – NYHET!

Överst på bladenheten finns en reservoar med hudvårdande ingredienser som aktiveras vid kontakt med vatten – tillsatt ren Aloe Vera och vitamin E. Detta är inte en vanlig smörjremsa som finns i andra raksystem, utan små hål fyllda med hudvårdande ingredienser. Vid rakning bildas ett näringsrikt gel som smörjer och vårdar huden samtidigt – och det fungerar fantastiskt bra!

Flip trimmer – NYHET!

Med hjälp av tummen frigör du enkelt den hudvårdande enheten så att alla fem bladen kommer i närkontakt med huden. Det förenklar precisionstrimning t.ex. vid polisonger och området under näsan.

Wilkinson Sword – avancerade raksystem

EFI har marknadsfört raksystem från Wilkinson Sword sedan 1992. Vi är imponerade av de många innovativa system som har lanserats under åren. Med Hydro 5 tar Wilkinson Sword rakningen till en ny dimension eftersom hudvård integreras på ett nytt och revolutionerande sätt. Resultatet är fantastiskt: Du har aldrig tidigare upplevt ett mer avancerat raksystem. Vi rekommenderar att du beställer ditt Gratis provpaket redan idag.

 

Du är inte förpliktigad till ytterligare köp av Efi Hydro men blir abonnent. Om du inte är nöjd kan du direkt säga upp ditt abonnemang inom 2 veckor per mail eller telefon!

EFI – Quattro och Intuiton – PROVA GRATIS!

Prova en rakhyvel för kvinna eller man utan kostnad och försäkra dig om den höga kvalitén!

Först får du prova våra produkter gratis eller med stor rabatt – Därefter får du dina favoriter regelbundet hemskickade.

Sedan 1980 låter vi alltid våra kunder prova våra produkter först så de kan försäkra sig om att kvaliteten överenstämmer med det vi påstår i vår reklam. Rakhyvlar för män och kvinnor!