Etikettarkiv: tidning

Gör Det Själv + valfri premie + Gör Det Själv bok

2 nummer av Gör Det Själv + valfri premie + Gör Det Själv bok för endast 39,50 kr + 29,50 kr i porto och exp.

Välj en valfri gåva värde 400-500 kr + 2 nummer av Gör det själv för endast 39,50 kr!

Body: Nordens bästa gör det själv-tidning med tips och råd från hantverkare, nyheter om verktyg och mycket mer.

Beställer du idag får du välja en valfri gåva värde 400-500 kr, välj mellan:

* IR-termometer med stektermometer värde 499 kr
* Softshell arbetsjacka värde 399 kr
* Smart precisionsvattenpass med steglös gradmätare värde 499 kr

Du får även med en Gör det själv bok med 500 hantverkarknep helt gratis.

Beställ idag och ta del av erbjudandet!

2 nummer av Gör Det Själv + 4 in 1 multidetektor för endast 39:50

Prova den inspirerande tidningen Gör Det Själv där varje nummer är fullt av tips och uppslag på projekt som du kan göra själv. Du får även tips och tricks hur proffsen gör när de arbetar!

Gör Det Själv har även ett jättearkiv med tusentals tidigare publicerade projekt. Alla prenumeranter har tillgång till detta arkiv kostnadsfritt.

Just nu får du dessutom en multidetektor och två nummer av Gör Det Själv för bara 39,50 kr – ett fantastiskt tillfälle att själv se vilken intressant och inspirerande tidning Gör Det Själv är.

2 nummer av Gör Det Själv + valfri premie + unik Gör Det Själv-bok för endast 39:50

2 nummer av Gör Det Själv + valfri premie + unik Gör Det Själv-bok för endast 39:50 + 29:50 i porto och exp. Därefter fortsätter prenumerationen löpande för 61:90 per nummer.

Du får hjälp, vägledning och inspiration till alla praktiska sysslor som har med bostaden att göra – ute och inne.

Gör det Själv ger dig utförliga steg för steganvisningar och visar med bilder och illustrationer hur ditt projekt ska ta form från början till slut. Gör Det Själv är för både nybörjare och hantverkare! Du sparar massor av pengar och får ett lyckat resultat. Varje gång!

2 nummer av illustrerad vetenskap + en norgo energimätare

2 nummer av Illustrerad Vetenskap + en Norgo energimätare för endast 39:50 + 39:50 i porto och exp. Därefter fortsätter prenumerationen löpande för 59:90 per nummer.


Illustrerad Vetenskap är ditt fönster mot morgondagens värld

Illustrerad Vetenskap är ett internationellt, populärvetenskapligt magasin, som ger inblickar i alla grenar av vetenskapen – i forskning som vidgar vår förståelse av världen, förändrar vår omvärld och drar upp riktlinjerna för vår framtid.

Utkommer hela världen runt
I dag utkommer Illustrerad Vetenskap (oktober 2011) i 16 utgåvor: Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island, Estland, Lettland, Litauen, Ryssland, Holland, Tyskland, Slovenien, Grekland, USA, Thailand och Australien. Den holländska utgåvan utkommer också i Belgien och den australiska i Nya Zeeland.

I Norden och Ryssland utkommer magasinet var tredje vecka, medan det i övriga länder typiskt utges som månadsmagasin – i enstaka länder dock bara 6 gånger om året. Tidningen har en total upplaga på cirka 600000 exemplar och omkring 3 miljoner läsare över hela världen.

Underhållande information
Artiklarna i Illustrerad Vetenskap tillkommer i ett nära samarbete mellan redaktionen och fackmän inom olika vetenskapliga områden. Runt hela världen hämtar redaktionen bildmaterial från ledande fotografer och bildbyråer. Magasinet är dessutom känt för sina unika illustrationer, som på ett lättförståeligt sätt förklarar invecklade sammanhang, som inte kan uttryckas i ord.

Prisbelönad vetenskapsjournalistik
Just integrationen av text, bilder och illustrationer är ett kännetecken för Illustrerad Vetenskap. Magasinet mottog år 1999 Geniuspriset för god vetenskapsförmedling. Priset, som instiftats av föreningen Danske Videnskabsjournalister, tilldelades Illustrerad Vetenskap med motiveringen: “Under 15 år har tidningen medverkat till att öka intresset för vetenskap och forskning, inte minst bland unga. Samtidigt har tidningen utvecklat en unik presentation av stoffet i ett samspel mellan text och illustrationer. Det har vässat intresset bland andra medier för vetenskap som ämnesområde.”

Från magasin till flera medier
Illustrerad Vetenskaps succé som magasin har gjort det möjligt för varumärket att utvecklas till att omfatta flera medieprodukter. Illustrerad Vetenskaps logo kan sålunda i dag också återfinnas på årsböcker, bokverk och DVD-serier, och tidningen finns även i en elektronisk utgåva för iPad och står bakom vetenskapliga TV-program (Sverige).

3 nr av MacWorld + ett par grymma hörlurar från wic audio för endast 149kr*

MacWorld är tidningen för dig som använder din Mac i arbetet eller privat. Tidningen guidar dig i ditt datoranvändande och gör så att du kan bli effektivare och få ut mer av din favoritdator. I MacWorld får du genomgripande tester av de hetaste produkterna på marknaden och testlabbet ger betyg som verkligen betyder något. Dessutom hittar du utförliga steg-för-steg-guider som hjälper dig att göra även det komplicerade enkelt. De riktigt snabba nyheterna hittar du här på webbplatsen macworld.se, som uppdateras varje vardag. Macworld.se är också adressen för tidningens artikelarkiv och forum.

Med erbjudandet 3 nr 149 kr får du även ett par grymma hörlurar från Wic Audio. Wicked Audio Mojo hörlurarna är sköna, stilrena och helt rätt för att alla tillfällen. DU kan välja mellan färgerna ljusgrå, mörkgrå och teal. Självklart kommer hörlurarna utrustade med både mikrofon och svara/avsluta-knapp på sladden. (Värde 349 kr).

Illustrerad Vetenskap Världens Historia + Zeniq Väderstation

2 nummer av Illustrerad Vetenskap Världens HISTORIA + ZeniQ väderstation för endast 39:50 + 29:50 i porto och exp. Därefter fortsätter prenumerationen löpande för 59:90 per nummer.

Världens Historia: På äventyr i historiens värld
Världens Historia tar dig tillbaka till världshistoriens avgörande ögonblick – från slagfälten till modiga upptäcktsresande och ingenjörernas stora bedrifter. Historien väcks till liv, och du ser nutiden i ett nytt perspektiv.

De största dramerna
Fördjupa dig i reportage om förfärliga naturkatastrofer, skrupelfria brott och nervkittlande uppdrag.

Nya horisonter
Följ med på historiens viktigaste upptäcktsresor, då äventyrarna fann nya kuster och mötte främmande kulturer – alltid med livet som insats.

Teknikens triumf
Se hur ingenjörer och vetenskapsmän har format världen med revolutionerande uppfinningar och banbrytande konstruktioner.

Avgörande ögonblick
Vissa händelser var så epokgörande att de förändrade världen för alltid. Få en spännande inblick i historiens mest avgörande ögonblick.

Krig och strategi
Följ historiens mest betydelsefulla slag. Få insyn i fältherrarnas överväganden, läs soldaternas berättelser och studera arméernas vapen och utrustning.

Den okända vardagen
Läs om hantverk och handel, mode och traditioner, matvanor och skrock. Upplev vardagen så som den tedde sig för helt vanliga människor under bl.a. vikingatiden och medeltiden.

2 nr av Digital Foto för alla och får samtidigt en rengöringssats och ett presentkort på en fotobok

2 nr av Digital Foto för alla och får samtidigt en rengöringssats och ett presentkort på en fotobok för endast 39:50 + 29:50 i porto och exp. Därefter fortsätter prenumerationen som löpande kvartalsprenumeration för 69:90 per nummer.

DIGITAL FOTO för alla lär dig ta bättre digitala bilder. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren fotograf får du massor av inspiration för att få bättre bilder.
Prova 2 nr av Digital Foto för alla och få samtidigt en rengöringssats och ett presentkort på en fotobok för endast 39,50 kr + 29,50 kr i porto och exp.

4 nummer av Teknikens Värld + mobiltelefon från Samsung 98 kr

Just nu kan du prenumerera på 4 nummer av Teknikens Värld för endast 98 kr. Du får samtidigt som premie en mobiltelefon från Samsung med Comviq kontantkort installerat.

Teknikens Värld är världsbäst på att göra seriös biljournalistik.

Tidningen bjuder Dig på de vassaste biltesterna och hjälper Dig till bästa bilköpet!

Teknikens Värld är en bred tidning om bilar som i varje nummer innehåller allt från små budgetbilar via begagnatbilar till supersportbilar som många av oss oftast bara kan drömma om.

Teknikens Värld utkommer 26 gånger om året och är på svenska.

2 nummer av Gör Det Själv + avståndsmätare

2 nummer av GÖR DET SJÄLV + avståndsmätare för endast 39:50 + 29:50 i porto och exp. Därefter fortsätter prenumerationen löpande för 59:90 per nummer.

Bonuspremie: Avståndsmätare med laserljus

Ta hjälp av denna smarta avståndsmätare när du ska göra uppmätningar!

Laserpricken på till exempel väggen eller i taket visar var avståndet mäts ifrån, då mätningen sker med ultraljud.

Avståndsmätaren kan avläsa avstånd på upp till 16 m och samtidigt lagra dina mätningar.

Mätaren har LED-display och kan beräkna yta, längd och m3. 9V batteri.