Etikettarkiv: väderstation

Illustrerad Vetenskap

2 eller 6 nummer av Illustrerad Vetenskap + en välkostpremie i form av en ZeniQ eller en universal laddare.

Priser:
2 nummer av Illustrerad Vetenskap + en ZeniQ väderstation el. en universal-laddare för endast 49:50 + 29:50 i porto och exp. Därefter fortsätter prenumerationen i löpande kvartalsprenumeration för 62:50 per nummer.

6 nummer av Illustrerad Vetenskap + en ZeniQ väderstation el. en universal-laddare för endast 139:50 + 29:50 i porto och exp. Därefter fortsätter prenumerationen i löpande kvartalsprenumeration för 62:50 per nummer.

Illustrerad Vetenskap kampanjerbjudande

Illustrerad Vetenskap

Tidningskungen

Aktuella premier för tidningen Illustrerad Vetenskap

David Attenboroughs The Life of Mammals
David Attenboroughs senaste serie ger en bild av denna enastående grupp djur som saknar motstycke. Den innehåller många av planetens mest fascinerande arter, inklusive oss själva, och illustrerar hur däggdjuren har blivit så oerhört mångskiftande och framgångsrika. 4 DVD:er textad på svenska, danska, norska och finska. ”Däggdjuren, de varelser som är pälsklädda, varmblodiga och ger näringsrik mjölk till sina ungar, är de mest populära av alla djur – kanske är det för att vi själva är däggdjur.” /David Attenborough. Värde 349 kr.

Om Illustrerad Vetenskap

Illustrerad Vetenskap är en internationell populärvetenskaplig tidning, som utges av Bonnier Publications International AS. Tidningen utkommer i 13 länder:

I Danmark, Sverige, Norge och Finland utkommer tidningen var 3:e vecka. På Island utkommer den med 14 nummer om året. I Lettland, Grekland, Litauen, Holland och Belgien utkommer Illustrerad Vetenskap med 12 utgåvor per år och i USA, Australien och Nya Zeeland med 6 nummer om året.

Ända sedan starten år 1984 har Illustrerad Vetenskap varit Nordens största tidning om vetenskap, natur och teknik. I dag har den en total upplaga på omkring 350 000 i Norden, där varje nummer läses av omkring 2 miljoner människor. På världsplan är den totala upplagan omkring 500 000 exemplar och antalet läsare cirka 3 miljoner.

Illustrerad Vetenskap tar upp all ledande forskning i världen inom alla vetenskapsområden. Artiklarna i tidningen kommer till i ett nära samarbete mellan redaktionen och fackmän inom olika vetenskapliga områden. Från hela världen hämtar redaktionen bildmaterial från de bästa fotograferna och bildbyråerna. Tidningen är dessutom känd för sina unika illustrationer, som på ett lättförståeligt sätt förklarar invecklade sammanhang, som inte kan uttryckas i ord.

Just integrationen av text, bilder och illustrationer är kännetecknande för Illustrerad Vetenskap. Tidningen fick år 1999 Geniuspriset för god förmedling av vetenskap.
Priset, som instiftats av föreningen Danske Videnskabsjournalister, tilldelades Illustrerad Vetenskap med motiveringen: ”Under 15 år har tidningen medverkat till att öka intresset för vetenskap och forskning, inte minst bland de unga. Dessutom har tidningen utvecklat en unik presentation av ämnet i ett samspel mellan text och illustrationer. Det har stimulerat intresset bland andra medier för vetenskap som ämnesområde.”

Ansvarig utgivare:
Anna Rading Ploman

Webbredaktörer:
Mia Dalby Larsen,
Sture Axelsson,
Patrik Axelsson

Online manager:
Søren Berg