Handla på Clas Ohlson postorder!

Handla bekvämt hemma på Clas Ohlson postorder så kommer det stax en leverans hem till dig!

På Clas Ohlson website hittar du hela sortimentet och med många fina erbjudanden!


Clas Ohlson

Om Clas Ohlson

Att hitta lösningar på olika projekt i hemmet har varit vår huvuduppgift sen 1918. Vi tillhandahåller fiffiga och tillförlitliga produkter som gör din vardag enklare.

Den lilla postorder firman som grundades av Clas Ohlson år 1918 har blivit en framgångsrik europeisk detaljhandelskedja. Varje dag hjälper cirka 4 000 anställda i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien och Kina kunder att hitta lösningar som passar till deras hemmaprojekt.

Vår passion för fiffiga produkter är uppenbar i allt vi gör. Det är ett arv från vår grundare som tillbringade många nätter med att fundera ut fiffiga lösningar på vardagliga problem. Vårt genuina intresse för tillförlitliga och fiffiga produkter är en anledning till varför vi varit framgångsrika varje år ända sedan starten.

Vår företagskultur präglas av den unika Clas Ohlson-andan som utmärks av ansvarskänsla, laganda, ömsesidig respekt och ett öppet utbyte av tankar och idéer. Vi bryr oss om kunder, anställda och samhället i sin helhet. Låg personalomsättning, utmärkta resultat i personalenkäter och en prisvinnande kundtjänst är ett resultat av vår grundares filosofi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *