Kampanj på XSmoke e-cigarett. Gratis startpaket!

Det behöver inte vara ohälsosamt att röka! Få ditt XSmoke startpaket för 0 kr.*
XSmoke startpaketet för endast 79 kr for porto​.​

HÄLSOSAMMARE
XSmoke® innehåller inga skadliga rökpartiklar eftersom röken har ersatts med vattenånga. På så vis undgår du de mer än 4000 kemikalier och giftämnen som finns i traditionella tobakscigaretter.

LUKTAR INTE
Eftersom XSmoke® är baserad på vattenånga i stället för rök efterlämnar den ingen lukt eller dålig andedräkt. Dina vänner och familj kommer att märka skillnaden direkt.

BILLIGARE
Att vara XSmoker är inte bara hälsosammare – det är billigare också. En genomsnittlig rökare kommer därför att kunna spara mer än 10 000 kr per år.

REALISTISK KÄNSLA
XSmoke® både liknar och känns som en riktig cigarett med ”rök” och ”glöd”. XSmoke® finns också med nikotin, vilket gör övergången från tobakscigaretter till XSmoke® är enkel och problemlös.

INGEN PASSIV RÖKNING
Med XSmoke® har vi tagit bort mer än 4000 kemikalier och giftämnen jämfört med tobakscigaretter. Därför finns det ingen risk för passiv rökning med XSmoke®.

RÖKA VAR DU VILL – NÄR DU VILL
Eftersom XSmoke® inte innehåller tobak omfattas XSmoke® inte heller av röklagen. Det innebär att du kan använda XSmoke® på många ställen där det normalt är rökförbud.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *