Rabatt på glasögon online – Loveyewear

Loveyewear är en webbutik som är specialiserade i både solgalsögon såsom vanliga glasögon.

Genom samarbeten med de bästa leverantörerna i Euorpa, har Loveyewear snabbt blivit ett ledande optikföretag i de nordiska länderna.

Loveyewear välkomnar dig till en värld av marknadens bästa utbud av glasögonbågar i en mängd stilar och för olika behov.

De har ett stort utbud med över 5000 märken av solglasögon. De erbjuder även låg prisgaranti samt inspiration och råd från optiker så du kan hitta just dina glasögon.

UNIK RABATTKOD – Ny från 5 September
Namn: 10% – Rabatt
Beskrivning: på köp över 600 Kr!
Kod: LUV1BT9
Giltig tom: 2014-10-05

Om Loveyewear

Loveyewear är precis som det låter, kärlek till glasögon. Idén är enkel, i vår butik ska det vara inspirerande, extremt enkelt och tryggt att hitta, välja och köpa dina kompletta drömglasögon. Vi välkomnar därmed dig till en värld av marknadens bästa utbud av glasögonbågar i en mängd stilar och för olika behov.

Allt vi gör genomsyras av vårt löfte ”passion för glasögon”. Vi älskar det vi gör och håller oss uppdaterade kring trender både i och utanför glasögonvärlden för att kunna erbjuda det bästa och moderiktigaste utbudet på marknaden. Vi samarbetar med Europas ledande båg-och glasleverantörer och säkerställer därmed att såväl utbud som kvalitet håller högsta klass. Vi vill att alla glasögonbärare ska kunna uttrycka sig med hjälp av sina glasögon till ett tilltalande pris.

Loveyewear genomför ingen prisdumpning, utan arbetar extremt effektivt med få mellanhänder och smarta system och kan därmed erbjuda kompletta glasögon till mellan 25- och 60% av priset hos fysiska optikbutiker (beroende på glasslipning).

Loveyewear, med huvudsäte i Stockholm, är grundat och leds av entreprenören Fredrik Malm, tidigare grundare av bl.a. Lensstore.

Vår målsättning är att sätta en helt ny standard för glasögon på nätet vad gäller användarvänlighet, utbud och pris. Vi är entreprenörer med olika bakgrund som förenas i en passion för glasögon som vi brinner för att dela med oss av till en bred målgrupp”, säger Fredrik Malm, grundare och VD för Loveyewear.

”Kärnan i vårt jobb är att guida kunder till deras perfekta glasögon. Genom Loveyewear kan vi erbjuda ett brett och moderiktigt utbud till långt fler glasögonbärare än vad som någonsin vore möjligt i en fysisk butik. Som optiker vill man vara pragmatisk och det här är definitivt den nya tidens sätt att erbjuda och nå ut till kunden. Med effektiva system och få mellanhänder blir priserna attraktiva och allt fler kan glädjas åt att köpa fler än ett par glasögon”, menar Loveyewears optiker och inköpare.

Passion för glasögon förenar alla oss som jobbar på Loveyewear och vi ser fram emot att guida dig till dina favoriter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *